Nutrimetics

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Nutrimetics je jednou z předních mezinárodních firem působících na principu víceúrovňového marketingu, známého také jako multi-level marketing. Tento marketingový model umožňuje nejen prodej výrobků, ale také budování vlastní prodejní sítě, která poskytuje další příjem.

Nutrimetics byla založena v roce 1968 v Austrálii a od té doby se rozrostla do mnoha zemí po celém světě. Filozofií firmy je poskytnout kvalitní produkty pro péči o pleť a tělo s využitím přírodních ingrediencí. Vize firmy je být globálním lídrem v oblasti kosmetiky a péče o tělo, přičemž její hodnoty jsou založeny na transparentnosti, integritě a kvalitě.

Firma Nutrimetics se zaměřuje na výrobu a prodej kosmetiky a produktů pro péči o pleť a tělo, které jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí. Společnost je známá svým inovativním přístupem ke kosmetice, včetně vývoje vlastních unikátních receptur. Produkty jsou vyvinuty tak, aby vyřešily různé problémy s pletí, ať už jde o akné, vrásky, pigmentaci nebo jiné problémy spojené s pokožkou.

Nutrimetics také klade velký důraz na vytváření silné a spojené komunity svých konzultantů a zákazníků. To je vidět nejen v jejich podpoře individuálního růstu a rozvoje, ale také v jejich angažovanosti v rámci komunity, například prostřednictvím charitativních aktivit nebo svého vlastního vzdělávacího programu.

Společnost Nutrimetics působí v mnoha zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Velké Británie, Francie, Německa, Austrálie, Nového Zélandu, Malajsie a Singapuru. K jejím největším trhům patří Austrálie a Nový Zéland.

Výsledky firmy na trhu jsou pozoruhodné. Nutrimetics je jednou z nejrychleji rostoucích společností v oblasti přímého prodeje kosmetiky a její produkty jsou vysoce hodnoceny a oceňovány zákazníky. Podle statistik společnosti firma vykázala v posledních letech stabilní růst tržeb a počtu konzultantů.

Celkově je Nutrimetics firmou s dlouhou historií a silnou reputací na trhu. Její závazek k kvalitě, inovacím a komunitě dělá z Nutrimetics skvělou volbu pro ty, kteří hledají přírodní kosmetiku a příležitost pro osobní a finanční růst.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *