NutriNRG

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

NutriNRG: Zdravý životní styl na dosah

Multi-level marketingová společnost NutriNRG je dynamickým hráčem v oblasti výživy a wellness. Tato firma sídlí v USA, ale působí globálně s cílem pomáhat lidem dosáhnout optimálního zdraví a vitality pomocí jejich inovativních produktů a udržitelných obchodních modelů.

Filozofie a hodnoty NutriNRG

Firma NutriNRG věří, že správná výživa je klíčem k lepšímu zdraví a celkovému blahobytu. Firma má za cíl podporovat zdravý životní styl tím, že nabízí kvalitní výživové doplňky a produkty pro zdraví.

Hodnoty společnosti zahrnují integritu, důvěru, otevřenost a spolupráci. NutriNRG tvrdí, že pracuje na budování transparentního a etického obchodního prostředí, kde se všichni členové týmu cítí ceněni a respektováni.

Historie firmy NutriNRG

NutriNRG byla založena v roce 2012 se základnou v USA. Od svého založení firma prošla rychlým růstem a expanzí, a dnes působí ve více než 30 zemích po celém světě.

Produkty NutriNRG

Produktová řada NutriNRG zahrnuje vše od výživových doplňků a vitamínových komplexů po produkty pro péči o pleť a tělo. Firma se také zabývá výrobou a distribucí zdravých nápojů a snacků.

Kultura a komunita NutriNRG

Kultura společnosti NutriNRG je postavena na podpoře a spolupráci. Firma podporuje své členy týmu a distributorů tím, že jim poskytuje nezbytné nástroje a vzdělání, aby mohli úspěšně vybudovat své vlastní obchody. Komunita NutriNRG je také aktivní v charitativních aktivitách a pravidelně se zapojuje do různých sociálních iniciativ.

Výsledky NutriNRG na trhu

Od svého založení v roce 2012 firma NutriNRG dosáhla impozantního růstu. Společnost dnes vyrábí přes 100 různých produktů a její celkové roční tržby překročily hranici 200 milionů dolarů.

Podle nejnovějších statistik má firma NutriNRG více než 50 000 aktivních distributorů po celém světě. Tito distributorů nejen prodávají produkty NutriNRG, ale také pomáhají šířit filozofii společnosti o zdravém životním stylu.

Závěr

NutriNRG je multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na zdraví a wellness. Firma má silnou korporátní kulturu založenou na hodnotách důvěry, otevřenosti a spolupráce. S více než 50 000 aktivními distributory po celém světě a ročními tržbami přesahujícími 200 milionů dolarů je NutriNRG jedním z předních hráčů na trhu s výživou a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *