OVB

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

OVB Allfinanz je multi-level marketingová společnost, která má kolem sebe vytvořenou silnou komunitu nezávislých finančních poradců. Tato firma, která byla založena již v roce 1970 v Kolíně nad Rýnem, se stal důvěryhodným partnerem pro více než 3,37 milionů zákazníků ve 15 evropských zemích.

OVB zastává filozofii finančního poradenství zaměřeného na klienta a jeho potřeby. Posláním společnosti je nabídnout lidem komplexní finanční řešení, která pomáhají zajistit jejich budoucnost a stabilitu. OVB věří, že finanční plánování by mělo být dostupné pro každého, bez ohledu na jeho finanční situaci nebo znalosti.

Její hodnoty jsou zakotveny v třech pilířích: spolehlivost, solidarita a partnerství. Společnost věří, že důvěra je základem dobrého vztahu s klienty a je zároveň nezbytnou podmínkou pro úspěšnou spolupráci mezi poradci a společností. Solidarita se projevuje v podpoře, kterou OVB poskytuje svým poradcům, a v partnerství se zákazníky, které je základem jejího byznys modelu.

Hlavní oblastí působení OVB jsou osobní a firemní finance, důchodové plánování, pojistky a investice. Společnost zastupuje více než 100 renomovaných finančních institucí, což jí umožňuje nabídnout svým klientům širokou škálu produktů a služeb. OVB tak řeší řadu finančních problémů, jako je nedostatek příjmů v důchodu, nejistota v případě nemoci nebo invalidity, či riziko finanční ztráty v důsledku škod.

Kultura OVB je silně orientována na výkon a zároveň na podporu osobního růstu. Společnost nabízí svým poradcům širokou škálu odborných školení a podporuje je v jejich profesním růstu. OVB také klade důraz na rodinné hodnoty a snaží se vytvářet přátelské a podporující pracovní prostředí.

Podle posledních dostupných údajů z roku 2019 dosáhla OVB celkových provizních příjmů ve výši 231,5 milionu eur a čistého zisku 7,7 milionu eur. Přes 4 700 OVB finančních konzultantů v Evropě realizovalo 678 tisíc nových smluv o finančních službách. Tyto čísla svědčí o silné pozici OVB na evropském trhu a její schopnosti efektivně řešit finanční potřeby svých klientů.

Suma sumárum, OVB je multi-level firma, která nabízí nezávislé finanční poradenství a řešení široké škály finančních problémů. Její silná korporátní kultura a hodnoty spolu s dlouholetou historií a silnými výsledky ji činí důležitým hráčem na evropském trhu finančních služeb.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *