Organo Gold

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Organo Gold je multi-level marketingová společnost, která již více než deset let působí na trhu s cílem přinést svým zákazníkům nejen kvalitní výrobky, ale také možnost pasivního příjmu.

Historie

Organo Gold, založená v roce 2008, má za sebou více než desetiletou historii. Přestože má své sídlo v Richmondu v Britské Kolumbii, působí ve více než 50 zemích po celém světě. Společnost byla založena Bernardem J. Chuaem, který je známý jako zakladatel Gano Excel, další multi-level marketingové společnosti.

Hodnoty a filozofie

Organo Gold klade důraz na zdraví, vitalitu a prosperitu svých zákazníků. Firma věří, že její produkty mohou významně přispět ke zlepšení kvality života lidí, ať už skrze vynikající chuť a aroma jejích výrobků, nebo skrze její obchodní model, který nabízí možnost vytvořit si vlastní podnikání a dosáhnout finanční svobody.

Produkty

Organo Gold je především známá díky svému sortimentu kávy a čaje, které jsou obohacené o ganoderma lucidum, což je druh houby, který je v tradiční čínské medicíně používán již po tisíce let pro své léčivé účinky. Organo Gold vyrábí také širokou škálu dalších produktů, včetně doplňků stravy a kosmetiky.

Problémy, které řeší

Produkty Organo Gold jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem dosáhnout lepšího zdraví a vitality. Ganoderma lucidum je známá svými antioxidačními účinky, podporou Imunitního systému a celkovým zlepšením zdraví. Díky multi-level marketingovému modelu společnosti mají lidé také možnost zvýšit svůj příjem a dosáhnout finanční svobody bez nutnosti opustit svůj stávající zaměstnání.

Kultura a komunita

Kultura Organo Gold je založena na podpoře a povzbuzování. Společnost věří, že její úspěch závisí na úspěchu každého jednotlivého člena jejího týmu, a proto je velký důraz kladen na vzdělávání a rozvoj svých distributorů. Komunita Organo Gold je velmi aktivní a zapojená, s častými setkáními, konferencemi a akcemi po celém světě.

Výsledky na trhu

Organo Gold dosahuje impozantních výsledků na trhu. Společnost tvrdí, že již zaplatila více než 300 milionů dolarů v provizích svým distributorům a její produkty jsou prodávány ve více než 50 zemích po celém světě. Na konci roku 2016 dosáhla společnost obratu téměř 2 miliardy dolarů.

Závěrem

Organo Gold je firmou, která kombinuje kvalitní produkty s možností podnikání pro každého. Díky svému zaměření na zdraví, vitalitu a prosperitu je populární u širokého spektra zákazníků, ať už jako zdroj prémiové kávy, nebo jako příležitost k získání dodatečného příjmu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *