Pampered Chef

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Pampered Chef je multi-level marketingová firma s více než 40 letou tradicí na trhu. Tato společnost sídlící v USA se zaměřuje na prodej kuchyňských potřeb a náčiní, ale také nabízí vše, co má souvislost s vařením a stravováním. Společnost byla založena v roce 1980 Doris Christopher a od té doby si získala stovky tisíc věrných zákazníků po celém světě.

Filozofie a hodnoty Pampered Chef

Pampered Chef je hrdý na svou filozofii založenou na hodnotách jako je rodina, zdraví a vztahy. Firma věří, že stravování je mnohem více než jen nutné doplnění energie, je to příležitost pro rodiny a přátele sejít se, sdílet zážitky a užívat si společné chvíle. Cílem Pampered Chef je pomáhat lidem tuto filozofii zažívat naplno tím, že nabízí efektivní a vysoce kvalitní kuchyňské nástroje a pomůcky.

Sortiment a řešení problémů

Sortiment Pampered Chef zahrnují nádobí, náčiní, příbory, zařízení pro skladování jídla, kuchyňské spotřebiče a mnoho dalších produktů. Firma také nabízí různé recepty a tipy na výrobu jídel, aby pomohla zákazníkům získat co nejvíce z jejich nákupu.

Kultura a komunita

Kultura Pampered Chef je založena na vzájemné podpoře a sdílení. Tato společnost vytvořila komunitu svých zákazníků i prodejců, kde si mohou vzájemně pomáhat, sdílet tipy a nápady. Mnoho prodejců firmy se zapojuje do různých charitativních akcí a pomáhá tak posílit společenský dopad firmy.

Působení a výsledky na trhu

Pampered Chef působí v mnoha zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Německa a Velké Británie. Každý rok prodá více než 12 milionů produktů a v roce 2019 dosáhla obratu 1 miliardy dolarů. Firma také pravidelně investuje do výzkumu a vývoje nových produktů a technologií, aby mohla lépe sloužit svým zákazníkům.

Pampered Chef je předním hráčem v multi-level marketingovém průmyslu a dokazuje, že společnosti tohoto typu mohou být úspěšné a udržitelné, pokud jsou založeny na silných hodnotách a skutečně chtějí pomáhat svým zákazníkům. S touto filozofií a silnou komunitou Pampered Chef je připravena na další desetiletí úspěchu na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *