Paparazzi Accesories

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Paparazzi Accessories je americká multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na prodej módních šperků a doplňků. Společnost byla založena v roce 2010 a od té doby se jí podařilo vybudovat silnou komunitu nezávislých konzultantů, kteří jsou známí jako „Paparazzi Consultants“.

Firma Paparazzi Accessories vstoupila na trh s jasným cílem: nabídnout ženám a mužům kvalitní a módní šperky za přijatelné ceny. Na trhu se tak zrodila unikátní filozofie zvaná „Fashion Forward“, která se zaměřuje na to, aby byl luxus a móda dostupné pro každého.

Paparazzi Accessories se od svých konkurentů liší nejen cenou svých výrobků, které jsou prodávány za 5 amerických dolarů, ale také tím, že všechny šperky a doplňky jsou navrženy a vyrobeny interně. Kolekce šperků se pravidelně obměňují, aby byly v souladu s nejnovějšími módními trendy.

Firma se také zasazuje o to, aby její konzultanti měli možnost růstu a rozvoje. Tímto způsobem se snaží řešit problémy spojené s nedostatkem příležitostí pro podnikání a finanční nezávislost. Paparazzi Accessories nabízí svým konzultantům školení a nástroje potřebné pro budování jejich vlastního podnikání a rozvoj leadershipu.

Kultura a komunita Paparazzi Accessories jsou silně zakořeněné v hodnotách značky. Společnost se pyšní pozitivním a podporujícím prostředím, kde se všichni členové cítí jako součást rodiny. V rámci komunity jsou konzultanti motivováni k dosažení svých osobních i profesních cílů a jsou povzbuzováni k tomu, aby inspirovali ostatní.

Paparazzi Accessories působí nejen v USA, ale také v několika dalších zemích. Firma se může pochlubit více než 200 tisíci aktivními konzultanty po celém světě. Její výrobky jsou prodávány prostřednictvím osobních prodejů, online obchodů a domácích večírků konzultantů.

Jedním z nejvýznamnějších úspěchů Paparazzi Accessories je to, že během prvního desetiletí provozu dosáhla obratu více než 1 miliardy dolarů. To je významným ukazatelem rychlého růstu a úspěchu této společnosti na trhu s módními doplňky.

Paparazzi Accessories je tak důkazem toho, že multi-level marketingové firmy mohou být úspěšné, pokud se zaměří na kvalitu svých výrobků, rozvoj svých konzultantů a budování silné komunity. Přestože je tento model podnikání často kritizován, Paparazzi Accessories dokázala, že pokud je provozován správně, může být přínosem pro všechny zúčastněné strany.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *