Partners Group

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Partners Group: Investiční partner pro ty, kdo hledají víc než zisk

Partners Group je globální investiční společnost se sídlem ve Švýcarsku, která se specializuje na soukromý kapitál, nemovitosti, infrastrukturu a dluhové nástroje. Je to průkopnický multi-level hráč na trhu, který ukazuje, že úspěch může spolehlivě pramenit z kombinace firemních hodnot, strategií a silných vztahů.

Firma Partners Group byla založena v roce 1996. Její zakladatelé se zaměřili na vytvoření inovativní investiční firmy, která by byla schopná nabízet svým klientům širokou škálu řešení s návratností, kterou klasické bankovní a finanční instituce jen stěží dosahují. Firma se během více než dvou desetiletí rozrostla do gigantu spravujícího aktiva v hodnotě přes 109 miliard dolarů (k březnu 2021).

Partners Group se odlišuje tím, že upřednostňuje dlouhodobé a udržitelné investice. V souladu s tímto přístupem je také její filozofie, kterou firma definuje jako „soukromý trh pro všechny“. Cílem je zpřístupnit soukromý trh co nejvíce investorům a zároveň přinášet vynikající výsledky.

Firma se snaží naplňovat svůj poslání prostřednictvím tří základních hodnot: partnerství, podnikavosti a excelence. Partnerství je základním kamenem, na kterém firma staví své vztahy s klienty, zaměstnanci a širší komunitou. Podnikavost je klíčem k identifikaci a využívání příležitostí, zatímco excelence je nezbytná pro dosahování vynikajících výsledků.

Partners Group působí na celém světě. Má 20 kanceláří, které se nacházejí v Evropě, Americe, Asii, Austrálii a na Středním východě. Komunita firmy je tvořena více než 1 500 profesionály, kteří společně tvoří tým schopný spravovat širokou škálu investic a dosahovat vynikajících výsledků.

Firma je také aktivní v oblasti korporátní odpovědnosti. Její přístup k udržitelnému investování je založen na třech pilířích: ESG (environmentální, sociální a správní aspekty), udržitelném rozvoji a filantropii. V rámci svého přístupu k ESG firma nejen sleduje ESG rizika a příležitosti v rámci svého investičního portfolia, ale také se zavázala k plnění Cílů udržitelného rozvoje OSN.

Není divu, že Partners Group získala důvěru investorů po celém světě. Její klientelou jsou nejen institucionální investoři, jako jsou penzijní fondy a pojišťovny, ale také soukromí investoři. V roce 2020 firma zaznamenala skvělý rok, když její čistý zisk vzrostl o 17% na 1,6 miliardy švýcarských franků.

Partners Group je tak skvělým příkladem toho, jak může firma dosahovat vynikajících výsledků tím, že se zaměří na hodnoty a dlouhodobou vizi, místo toho, aby se honila za krátkodobými zisky. A její příběh je inspirací pro všechny, kdo chtějí podnikat na globálním trhu s finančními službami.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *