Swiss Life Select

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Swiss Life Select je mezinárodní multi-level marketingová společnost s hlubokými kořeny v oblasti finančního poradenství a plánování. Je to firma, která se soustředí na poskytování komplexních finančních služeb a produktů svým klientům, s cílem pomoci jim dosáhnout finanční jistoty a uspokojit jejich individuální potřeby a očekávání.

Swiss Life Select byla založena v roce 1988 ve Švýcarsku a od té doby se postupně rozšiřuje do celého světa. Na trhu působí více než 30 let a své služby nabízí v několika zemích, včetně České republiky, Německa, Rakouska, Slovenska, Polska nebo Maďarska.

Hodnoty a filozofie Swiss Life Select jsou založeny na třech základech: nezávislosti, individuálnosti a kompetenci. Firma věří, že každý klient je jedinečný s vlastními finančními potřebami a cíli. Proto se snaží nabídnout řešení šité na míru, která jsou zároveň robustní a flexibilní, aby vyhovovala jakémukoli životnímu stylu a potřebám.

Společnost Swiss Life Select se zabývá poskytováním široké škály finančních produktů a služeb. Mezi ně patří životní pojištění, penzijní plánování, investice, hypotéky, úvěry a další. Tyto produkty a služby jsou určeny k řešení různých problémů a potřeb lidí, jako je například zajištění finanční jistoty pro rodinu, plánování důchodu, koupě domu, investování do budoucnosti, atd.

Kultura společnosti je založená na týmové práci, respektu a důvěře. Swiss Life Select se pyšní silnou komunitou, která je tvořena lidmi z různých oblastí života. Tito lidé sdílejí společné hodnoty a cíle, a zároveň se navzájem podporují a inspirují k dosažení osobního i profesionálního růstu.

Swiss Life Select je ceněná a uznávaná firma na trhu. V roce 2019 překročila hranici 1 milionu klientů a její obrat dosáhl výše více než 1 miliardy eur. Společnost také získala několik ocenění za své produkty a služby, včetně prestižního ocenění „Best Financial Advisor“ v roce 2018 a 2019.

Závěrem lze říci, že Swiss Life Select je firmou s dlouholetou tradicí, která se snaží přinést svým klientům kvalitní a komplexní finanční řešení. Její silná komunita, hodnoty a filozofie jsou klíčovými faktory, které ji odlišují od ostatních a přispívají k jejímu úspěchu na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *