PATRIMEO

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

PATRIMEO: Více než jen firma

PATRIMEO je multi-level společnost, která se zasloužila o přinášení inovativních řešení na trh již více než 30 let. Tato společnost není jen obyčejným obchodním gigantem, ale také platformou, která lidem z celého světa umožňuje vytvářet si vlastní podnikání a poskytovat tak lepší život i svým rodinám.

Filozofie a hodnoty PATRIMEO

PATRIMEO věří v hodnoty, jako je integrita, inovace a spolupráce. Tato společnost se zaměřuje na to, aby lidé, kteří jsou na její platformě aktivní, měli příležitost se rozvíjet a prosperovat. PATRIMEO věří, že úspěch každého jedince vede k úspěchu celé společnosti a tak se neustále snaží poskytovat svým členům nejlepší možné podmínky pro jejich růst a rozvoj.

Historie a působení

PATRIMEO byla založena v roce 1990 a od té doby se stala jedním z největších hráčů na multi-level trhu. Působí ve více než 50 zemích po celém světě a těší se silné komunitě lidí, kteří věří v její hodnoty a podporují její produkty.

Produkty a služby

PATRIMEO je známá pro svůj široký sortiment kvalitních produktů. Její portfolio zahrnuje vše od potravinových doplňků, přes kosmetiku až po domácí potřeby. Společnost se snaží přinášet na trh produkty, které nejen uspokojí potřeby zákazníků, ale také přispějí k jejich zdraví a pohodě.

Kultura a komunita

Kultura PATRIMEO je postavena na spolupráci, podpoře a sdílení. Komunita této společnosti je tvořena lidmi, kteří se navzájem podporují a učí. Tato silná komunita je jedním z hlavních důvodů, proč je PATRIMEO tak oblíbená a úspěšná.

Úspěchy a výsledky na trhu

PATRIMEO se může pochlubit mnoha úspěchy na trhu. V roce 2020 dosáhla společnost obratu více než 2 miliardy dolarů a to díky svým více než milionu aktivním členům. Tato impozantní čísla ukazují, jak je PATRIMEO silným hráčem na multi-level trhu.

PATRIMEO je tedy mnohem více než jen obyčejný podnik. Je to platforma, která umožňuje lidem z celého světa vytvářet si vlastní podnikání a měnit tak svůj život k lepšímu. Je to společnost, která věří v hodnoty jako je integrita, inovace a spolupráce a která se snaží poskytovat svým členům nejlepší možné podmínky pro jejich růst a rozvoj.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *