PartyLite

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

PartyLite je významná multi-level marketingová společnost, která se specializuje na prodej svíček, svícnů a domácích dekorací. Zaměřuje se také na poskytování skvělých příležitostí pro lidi, kteří chtějí zlepšit svůj život tím, že se stanou nezávislými konzultanty.

Firma PartyLite byla založena v roce 1973 s cílem poskytnout vysokou kvalitu výrobků a skvělé obchodní příležitosti pro jednotlivce. Společnost začala jako malý obchod s ručně vyráběnými svíčkami a od té doby se rozrostla a stala se jednou z největších společností ve svém odvětví.

Firma je považována za jednu z nejlepších MLM společností na světě a působí v více než 20 zemích. Jejím hlavním úkolem je přinést světu světlo prostřednictvím svých produktů a při výrobě svíček a svícnů se zaměřuje na kvalitu, design a inovace. PartyLite také vyrábí produkty, které vydrží dlouho a které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Filozofií společnosti je poskytování příležitostí pro lidi, aby měli výnosnou kariéru a zkvalitnili svůj život, zatímco také poskytují produkty, které lidé milují a které jsou v souladu s jejich hodnotami. PartyLite věří, že úspěch přichází z tvrdé práce, odhodlání a odvahy dělat věci jinak.

Kultura PartyLite je postavena na silné komunitě lidí, kteří se podporují a vytvářejí silné vztahy. Společnost věří, že silná komunita je klíčová pro úspěch a pro poskytování výjimečných služeb zákazníkům.

PartyLite také hrdě stojí za svými produkty a věří, že kvalita a inovace jsou klíčové pro její úspěch. Společnost investuje do vývoje nových produktů a technologií, aby mohla nabízet nejlepší produkty na trhu.

V roce 2019 PartyLite oslavila 45 let své existence a za tu dobu dosáhla mnoha významných úspěchů. Například v roce 2018 dosáhla globálního obratu 347 milionů dolarů a měla více než 45 000 nezávislých konzultantů po celém světě.

PartyLite je hrdá na svou dlouhou historii a na to, že je schopna pomoci lidem zlepšit svůj život. Věří, že každý z nás má světlo, které může svítit jasně, a jejím cílem je pomoci lidem toto světlo najít a rozsvítit.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *