Perfectly Posh

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Perfectly Posh je firma, která se specializuje na výrobu a prodej prémiových kosmetických a regeneračních výrobků na bázi přírodních ingrediencí. Tato firma byla založena v roce 2011 s jasným posláním – dodávat kvalitní, luxusní a přirozené kosmetické výrobky veřejnosti za přijatelné ceny.

Jedná se o multi-level marketingovou společnost, což znamená, že se na prodeji jejích produktů podílí distributoři, kteří tvoří sítě dalších distributorů a všechny úrovně jsou zapojeny do prodeje a získávání zisku. Tento model prodeje umožňuje, aby se značka Perfectly Posh dostala k co nejširšímu spektru zákazníků.

Hodnoty a filozofie Perfectly Posh jsou velmi jasné. Společnost dbá na udržitelnost a zodpovědnost vůči životnímu prostředí. Všechny jejich produkty jsou vyráběny z čistě přírodních surovin a jsou bezpečné jak pro spotřebitele, tak pro naši planetu. Perfectly Posh také věří ve význam sebepéče a nabízí produkty, které podporují relaxaci a regeneraci.

Firma Perfectly Posh nabízí širokou škálu produktů, včetně koupelových produktů, tělových krémů a mlék, olejů, balzámů na rty, masek na obličej a mnoho dalšího. Tyto produkty pomáhají lidem řešit různé problémy – od suché a citlivé pokožky, přes akné, až po stres a únavu.

Komunita Perfectly Posh je velmi silná a výrazně přispívá k celkové kultuře firmy. Distributoři firmy, známí jako „Poshers“, jsou úzce spojeni a podporují se navzájem v jejich podnikatelských snahách. Společnost také pravidelně pořádá setkání a konference pro své distributory, kde se sdílí nové nápady, strategie a úspěchy.

Perfectly Posh působí především na trhu Spojených států amerických, ale díky svému multi-level marketingovému modelu se její produkty dostávají do rukou zákazníků po celém světě.

Co se týče výsledků na trhu, Perfectly Posh je na tom velmi dobře. Od svého založení v roce 2011 firma neustále roste a rozšiřuje svou síť distributorů. I když společnost nezveřejňuje přesné obchodní čísla, je známo, že má tisíce distributorů a desítky tisíc spokojených zákazníků po celém světě.

Perfectly Posh je tedy firmou, která kombinuje etické podnikání, kvalitní produkty a silnou komunitu. Její přístup k obchodu a její filozofie ji odlišují od ostatních společností na trhu a dělají z ní jeden z předních hráčů v oblasti přírodní kosmetiky.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *