Pharmaex

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Pharmaex je vedoucí multi-level marketingová firma, která se specializuje na výrobu a prodej farmaceutických výrobků a zdravotních doplňků. Firma byla založena v roce 2000 a od té doby se stala jedním z největších hráčů na trhu zdravotní péče.

Pharmaex se řídí filozofií „Léčba skrze přírodu“. Tato filozofie se odráží jak v jejích produktech, které jsou vyrobeny z přírodních surovin a jsou bezpečné pro běžné užití, tak i v jejím přístupu k obchodu. Firma věří v sílu kolektivního úsilí a podporuje své distributory k dosažení jejich finančních a profesních cílů.

V rámci svého multi-level marketingového modelu, Pharmaex nabízí širokou škálu produktů, včetně léků na předpis, vitamínových doplňků, výživových doplňků a kosmetických výrobků. Firma se zaměřuje na řešení zdravotních problémů, které jsou běžné v dnešní společnosti, jako jsou srdeční choroby, diabetes, obezita a stres.

Kultura Pharmaex je založena na spolupráci, inovaci a podpoře. Firma věří, že její úspěch je přímo spojen s úspěchem jejích distributorů a v duchu tohoto vědomí vytváří podnětné prostředí pro jejich rozvoj a růst. V rámci své komunity Pharmaex podporuje vzájemné učení, sdílení zkušeností a sdílení úspěchů.

Pharmaex je globální společnost s působením v více než 50 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Velké Británie, Austrálie a mnoha asijských zemí. Firma se může pochlubit více než 1 milionem aktivních distributorů a dosáhla obratu více než 2 miliardy dolarů v roce 2020.

Výsledky na trhu ukazují, že Pharmaex je silným hráčem v oblasti zdravotní péče. Její produkty jsou uznávány a oceněny řadou nezávislých organizací, včetně American Heart Association a World Health Organization. Nedávná studie ukázala, že více než 90 % zákazníků Pharmaex jsou s produkty spokojeni a plánují je nadále používat.

Pharmaex je skutečně příkladem úspěšné multi-level marketingové firmy. Její silná komunita, inovativní produkty a závazek k zdraví a wellness ji odlišují na trhu. Její úspěch v průběhu let je důkazem její schopnosti přinášet hodnotu svým distributorům a zákazníkům.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *