PhytoScience

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

PhytoScience je multi-level firma, která se specializuje na produkty pro zdraví a wellness. Tato společnost je známa svým inovativním přístupem k využití přírody na podporu zdraví a wellness, a to prostřednictvím svých produktů, které jsou výsledkem výzkumu a vývoje v oblasti fytovědy.

PhytoScience byla založena v roce 2012 se sídlem v Malajsii. Za svou krátkou existenci se firma rychle rozrostla a získala značné uznání díky svému jedinečnému přístupu k podpoře zdraví a wellness. Firma je považována za průkopníka v oblasti fytoterapie, což je studium rostlin pro léčebné účely.

Hodnoty a filozofie PhytoScience jsou zakořeněny v přesvědčení, že příroda je zdrojem nespočetných léčivých složek, které mohou podporovat zdraví a wellness. Společnost věří v lidský potenciál a důležitost poskytování příležitostí pro osobní a profesní růst. Její filozofie je založena na důvěře, inovacích, integritě a výkonnosti.

PhytoScience se zabývá výrobou a prodejem široké škály produktů, které zahrnují doplňky stravy, kosmetické produkty a další wellness produkty. Tato firma nabízí řešení pro řadu zdravotních problémů, včetně problémů s pokožkou, trávením, imunitou, srdečními chorobami a dalšími chronickými onemocněními.

Kultura a komunita PhytoScience je silně zakořeněna v hodnotách společnosti a je založena na vzájemné podpoře a spolupráci. Firma se pyšní tím, že poskytuje svým členům platformu pro osobní a profesní růst, zatímco jim nabízí možnost přispět k jejich komunitám.

PhytoScience je aktuálně aktivní na globální úrovni s pobočkami v mnoha zemích, včetně USA, Kanady, Austrálie, Singapuru, Thajska, Indie a mnoha dalších.

Pokud jde o výsledky na trhu, PhytoScience se může pochlubit impozantními čísly. Ve svých prvních pěti letech na trhu dosáhla firma obratu více než 1 miliardy dolarů. Společnost také několikrát získala ocenění za své produkty a služby, včetně ocenění za Nejlepší MLM Společnost Roku, které jí bylo uděleno v roce 2016.

PhytoScience tak pokračuje ve své misi poskytovat kvalitní produkty pro zdraví a wellness, které obohacují životy lidí po celém světě. Díky svému závazku vůči inovacím a výzkumu a vývoji ve fytovědě, tato společnost stále více vyniká jako přední hráč na poli zdraví a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *