PlanNet Marketing

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

PlanNet Marketing je nadnárodní marketingová společnost, která patří mezi přední multi-level marketingové (MLM) společnosti na světě. Od svého založení v roce 2015 se tato americká společnost zaměřuje na prodej cestovních služeb prostřednictvím svého partnera, InteleTravelu.

Hodnoty a filozofie PlanNet Marketing jsou založeny na profesionalitě a etice, a posláním firmy je poskytovat nejlepší obchodní příležitosti a cestování na světě. Firma je hrdá na svou kulturu transparentnosti a integritu a věří v poskytování a podporování příležitostí pro růst a rozvoj svých nezávislých distributorů.

PlanNet Marketing je jedinečná v tom, že nevyrábí ani neprodává vlastní produkty. Místo toho se společnost specializuje na prodej cestovních služeb prostřednictvím InteleTravelu. Tato strategie umožňuje distributorům poskytovat svým zákazníkům přístup k předním cestovním službám, jako jsou rezervace letenek, hotelů, pronájmu aut, plavebních linek a dovolených balíčků po celém světě.

Výsledky PlanNet Marketing na trhu jsou působivé. Během svých pět let existence se společnost rychle rozrostla a nyní má distributorů v desítkách zemí po celém světě. Díky své unikátní MLM struktuře se firma stala jedním z nejrychleji rostoucích hráčů na trhu s cestovními službami.

Kultura PlanNet Marketing je založena na podpoře a povzbuzování distributorů, aby dosáhli svých osobních a profesních cílů. Společnost pořádá pravidelné konference a semináře zaměřené na vzdělávání a školení svých distributorů, a také poskytuje širokou škálu nástrojů a zdrojů, které distributorům pomáhají budovat a rozvíjet své podnikání.

Komunita distributorů PlanNet Marketing je rozmanitá a dynamická. Distributorům poskytuje pravidelné příležitosti k setkávání a networkingu, což jim umožňuje sdílet své zkušenosti a učit se od sebe navzájem.

PlanNet Marketing je skvělým příkladem toho, jak může multi-level marketingová společnost úspěšně fungovat na globálním trhu. S její podporou a vedením se distributorům otevírají nové příležitosti, jak dosáhnout finanční nezávislosti a současně pomáhají zákazníkům naplňovat jejich cestovní sny.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *