Plexus Worldwide

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Plexus Worldwide je jedním z předních hráčů v multi-level marketingovém průmyslu, který se specializuje na produkty pro zdraví a wellness. Kromě toho, že propaguje produkty, které pomáhají lidem dosáhnout lepšího zdraví, také nabízí příležitosti pro finanční prosperitu prostřednictvím svého multi-level marketingového programu.

Společnost Plexus Worldwide byla založena v roce 2006 Tarlem Robinsonem a Alfredem Pettersenem. Své sídlo má ve Scottsdale, Arizona, USA. Od svého založení se společnost dramaticky rozrostla a v současnosti působí ve více než 23 zemích po celém světě, včetně Austrálie, Kanady, Mexika a mnoha evropských zemí.

Filozofie a hodnoty Plexus Worldwide jsou založeny na přesvědčení, že zdraví a štěstí jde ruku v ruce. Plexus chápe, že zdraví je více než jen absence nemoci – je to stav celkového fyzického a duševního blaha. Z tohoto důvodu je hlavním cílem společnosti pomáhat lidem dosáhnout nejen lepšího zdraví, ale také lepší kvality života.

Plexus Worldwide nabízí širokou škálu produktů pro zdraví a wellness, včetně doplňků stravy, produktů na hubnutí, probiotik, vitamínů a dalších. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly zlepšit zdraví lidí na buněčné úrovni, podporovat zdravé trávení, posilovat imunitní systém a podporovat zdravý metabolismus.

Kultura Plexus Worldwide je silně zakořeněna v hodnotách spolupráce a komunity. Společnost vyzdvihuje důležitost týmové práce a podporuje své členy, aby se navzájem podporovali a povzbuzovali. Tato filozofie je vidět jak v interní kultuře společnosti, tak v jejích externích marketingových iniciativách.

Plexus Worldwide může být hrdá na svůj výrazný vliv na trhu. Od svého založení v roce 2006 dosáhla společnost impozantního růstu. V roce 2017 byla Plexus Worldwide zařazena na seznam 5000 nejrychleji rostoucích soukromých společností v USA časopisem Inc. Magazine, kde se umístila na 132. místě. Společnost také dosáhla obratu více než 500 milionů dolarů v roce 2016.

Ve své snaze o sociální odpovědnost se Plexus Worldwide také zavázala k boji proti hladu. Společnost se spojila s organizací Feeding America a zavázala se darovat až 1,5 milionu jídel potřebným.

Výsledky dosažené na trhu a silný důraz na zdraví a wellness, stejně jako na týmovou práci a komunitu, činí z Plexus Worldwide silného hráče v oblasti multi-level marketingu, který pokračuje v pozitivním dopadu na životy mnoha lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *