Pomifera

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Pomifera je multi-level marketingová firma, která byla založena v roce 2019 v Iowě ve Spojených státech amerických. Jejím základem je inovativní filozofie, kombinující vědecký výzkum s přírodními složkami pro výrobu kvalitních kosmetických a zdravotních produktů.

Firma se zaměřuje na využití extraktu z osage oranžových semen, které obsahují velké množství antioxidantů, zvláště pomiferinu. Tento extrakt je jádrem všech jejich produktů, které se pohybují od vysoce kvalitní kosmetiky po produkty pro péči o tělo a vlasy. Pomifera si zakládá na tom, že její produkty jsou nejen efektivní, ale také přírodní a bezpečné.

Hodnoty a filozofie firmy Pomifera jsou zakořeněny v přesvědčení, že krása a zdraví by měly jít ruku v ruce. Firma se snaží o to, aby její produkty byly nejen efektivní, ale také přírodní a bezpečné. S tímto cílem investuje Pomifera do vědeckého výzkumu a udržitelnosti. Firma také dbá na to, aby byly její výrobky přístupné všem, a proto nabízí možnosti pro individuální prodejce, kteří si mohou vytvořit vlastní podnikání s produkty Pomifera.

Pokud jde o kulturu a komunitu, Pomifera se snaží budovat silné vztahy se svými partnery a zákazníky. Věří, že úspěch firmy je úspěchem celé komunity. To se odráží i v jejich podpoře místních komunit a charitativních organizací.

Přes svou mladou historii, firma Pomifera již ukázala významný růst a úspěch na trhu. Za svůj krátký život, firma expandovala do více než 30 zemí po celém světě. Jejich produkty jsou vysoce hodnoceny a mají silnou zákaznickou základnu.

Statistiky ukazují, že Pomifera dosahuje vynikajících výsledků. Například v roce 2020, firma vykázala obrat přesahující milion dolarů. Jako svědectví jejího úspěchu, Pomifera byla vyhodnocena jako jedna z nejrychleji rostoucích firem v oblasti péče o pleť a tělo.

Přestože je Pomifera relativně nová firma, její rychlý růst a úspěch na trhu dokazují, že její filozofie a přístup k péči o pleť a tělo jsou účinné. S jejími silnými hodnotami, inovativními produkty a pevným zaměřením na komunitu, je Pomifera firmou, kterou je třeba sledovat v nadcházejících letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *