POLA

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

POLA Inc. je jednou z předních multi-level marketingových společností, která se specializuje na produkty pro péči o pleť a kosmetiku. Společnost má silný základ v Japonsku a v posledních letech se rozšiřuje do celého světa, přičemž úspěšně pronikla na trhy v USA, Číně, Koreji a dalších zemích.

POLA byla založena v roce 1929 v Japonsku a od té doby se stále vyvíjí a růst. Základní filozofie POLA je poskytnout kvalitní produkty, které zlepšují krásu a zdraví žen, a zároveň nabízejí příležitosti pro osobní a profesionální růst těm, kdo se rozhodnou stát se členy její marketingové sítě.

POLA vyrábí a distribuuje širokou škálu produktů, které zahrnují péči o pleť, make-up, wellness a zdravotní doplňky a další související produkty. Její produkty jsou vysoce ceněny pro jejich vysokou kvalitu a efektivitu. Společnost také poskytuje školení a podporu svým distributérům, aby jim pomohla dosáhnout úspěchu v jejich podnikání.

POLA se zaměřuje na řešení problémů souvisejících s pokožkou a vzhledem, jako jsou vrásky, suchá pokožka, nedokonalosti pleti a stárnutí pokožky. Společnost věnuje značné prostředky na výzkum a vývoj, aby byla schopna poskytnout nejnovější a nejúčinnější řešení pro tyto problémy.

Kulturní a komunitní aspekt POLA je také jednou z jejích nejsilnějších stránek. Společnost má silnou korporátní kulturu založenou na hodnotách respektu, integrity a kvality. Komunita POLA je tvořena tisíci nezávislých distributorů, kteří se vzájemně podporují a sdílejí své zkušenosti a úspěchy.

Co se týče výsledků na trhu, POLA je jednou z nejúspěšnějších MLM společností v Japonsku a také na globální úrovni. V roce 2019 dosáhla společnost obratu přesahující 1,2 miliardy dolarů, což ji řadí mezi největší MLM společnosti na světě. Její produkty jsou oblíbené mezi miliony zákazníků po celém světě a její distributoři dosahují vysokých úspěchů v jejich podnikání.

Jednou z nejvýznamnějších vlastností POLA je její dlouhodobý závazek ke kvalitě a inovacím. Společnost věnuje značné prostředky na výzkum a vývoj a je známá svými výrobky, které jsou na špičce technologie a vědy v oblasti péče o pleť a kosmetiky.

POLA je skvělým příkladem toho, jak může multi-level marketingová společnost dosáhnout úspěchu prostřednictvím kvalitních produktů, silné korporátní kultury a závazku k poskytování příležitostí pro osobní a profesionální růst svým distributorům. S těmito silnými základy je POLA dobře postavena k tomu, aby pokračovala v růstu a úspěchu v budoucích letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *