Pre-Paid Legal Services

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Pre-Paid Legal Services, Inc. je jedinečným hráčem v multi-level marketingové (MLM) sféře, který se specializuje na poskytování předplacených právních služeb. Tento koncept se výrazně liší od tradičních MLM firem, které se soustředí na prodej fyzických produktů, jako jsou potraviny, kosmetika nebo doplňky stravy.

Firma byla založena v roce 1972 v Ada, v americkém státě Oklahoma, Harlandem Stonem. Původně šlo o malou firmu, která se specializovala na poskytování právní ochrany automobilistům. Ovšem v průběhu let Pre-Paid Legal Services rozšířila svou nabídku a začala zákazníkům nabízet širokou škálu právních služeb, včetně konzultací, dopisů a telefonátů, právního zastoupení a dalších.

Hodnoty a filozofie Pre-Paid Legal Services jsou zasazeny do poskytování kvalitních právních služeb, které jsou dostupné pro všechny, bez ohledu na jejich finanční situaci. Firma věří v sílu právní ochrany a v její potenciál změnit životy lidí k lepšímu. Pracuje na tom, aby byla právní pomoc dostupná pro každého, kdo ji potřebuje, a nejen pro ty, kteří si mohou dovolit drahé honoráře advokátů.

Kultura Pre-Paid Legal Services je založená na podpoře a spolupráci. Firma si cení svých nezávislých prodejců a poskytuje jim širokou škálu nástrojů a zdrojů potřebných k úspěchu. Její komunita je tvořena lidmi z různých oblastí života, kteří mají jedno společné – touhu pomáhat ostatním získat přístup k právní pomoci.

Pre-Paid Legal Services působí ve více než 50 zemích po celém světě a má více než 1,5 milionu aktivních zákazníků. Firma se může pochlubit impozantním výkonem na trhu – v roce 2019 dosáhla obratu přes 500 milionů dolarů.

Firma se také může pyšnit mnoha oceněními, včetně různých cen za nejlepší podnikatelské praktiky a vynikající zákaznický servis.

Pre-Paid Legal Services je výjimečná v tom, že mění způsob, jakým lidé přistupují ke svým právním potřebám. Místo toho, aby vyhledávali pomoc až ve chvíli, kdy se problém objeví, předplacené právní služby umožňují lidem předem plánovat a připravit se na možné právní problémy. To značně snižuje stres a úzkost spojenou s hledáním a placením právní pomoci v době krize.

Pre-Paid Legal Services je příkladem toho, jak může být MLM model využit k poskytování důležitých a hodnotných služeb. Její úspěch ukazuje, že při správné implementaci a se správnými hodnotami, může být MLM efektivním a etickým obchodním modelem.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *