Prodémial

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Prodémial je jednou z výrazných společností působících v oblasti multi-level marketingu (MLM), která je známa svým unikátním přístupem k prodeji a distribuci svých produktů. Tato francouzská společnost vznikla v roce 1991 a od té doby se rozrostla do rozměrů mezinárodní korporace.

Jádrem filozofie Prodémial je poskytnout svým zákazníkům kvalitní produkty a služby, zatímco jeho distributoři mají možnost budovat vlastní podnikání a získávat finanční nezávislost. V rámci svého multi-level marketingového modelu nabízí společnost svým partnerům možnost vytvářet svůj vlastní obchod s podporou zkušených mentorů a široké škály vzdělávacích zdrojů.

Kromě svého podnikatelského modelu je Prodémial také známá svými hodnotami, které se odrážejí ve všech aspektech jejího podnikání. Jedná se především o transparentnost, spolehlivost a důraz na kvalitu. Společnost se také snaží udržovat silné vazby mezi svými členy a vytvářet kulturu vzájemné podpory a respektu.

Produkty Prodémial se týkají především investic do nemovitostí a finančních služeb. Firma nabízí svým zákazníkům možnost investovat do různých typů nemovitostí, jako jsou rezidenční, komerční nebo investiční nemovitosti. Navíc nabízí také řadu finančních produktů a služeb, včetně investičních fondů, pojištění a důchodových plánů.

Co se týče dosažených výsledků, Prodémial se může pochlubit impozantními čísly. Od svého založení v roce 1991 firma vybudovala síť tisíců distributorů a zákazníků po celé Francii a v dalších evropských zemích. V roce 2020 dosáhla obrat nad 200 milionů eur, což ji řadí mezi přední MLM společnosti v Evropě.

Pokud jde o kulturu a komunitu, Prodémial se snaží vytvářet prostředí, kde jsou všichni členové respektováni a oceňováni za svůj přínos. Firma také pravidelně pořádá konference a školení, které poskytují členům možnost rozvíjet své dovednosti a sítě.

Závěrem lze říci, že Prodémial je multi-level marketingová společnost, která je hrdá na své hodnoty, svůj unikátní podnikatelský model a na produkty a služby, které nabízí. S více než třicetiletou historií a silnou přítomností na evropském trhu, je tato firma důkazem, že MLM může být úspěšným a udržitelným modelem pro podnikání.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *