Proactiv

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Proactiv je nejen jméno, ale také fenomén na poli péče o pleť. Tato multi-level firma je synonymem pro účinné řešení problémů s akné, a zároveň je průkopníkem v oblasti přímého prodeje. Zasazená v kontextu současného trhu, je Proactiv jednou z nejuznávanějších a nejúspěšnějších značek v péči o pleť na světě.

Proactiv byla založena v roce 1995 americkými dermatology Dr. Katie Rodan a Dr. Kathy Fields. Jejich cílem bylo vyvinout účinný léčebný program pro akné, který by byl vhodný pro všechny typy pleti. Po mnoha letech výzkumu a vývoje přišly na trh s Proactiv Solution, systémem péče o pleť ve třech krocích, který se stal revolučním v řešení problémů s akné.

Zakladatelky firmy jsou si vědomy, že akné je více než jen kosmetický problém. Má vliv na sebevědomí a celkovou kvalitu života. Proto je filosofie firmy založena na poskytování účinných, bezpečných a dostupných produktů, které pomáhají lidem dosáhnout a udržet si zdravou a krásnou pleť.

Proactiv zasahuje do komunity svých zákazníků na mnoha úrovních. Spolupracuje s celebritami a influencery, kteří se otevřeně podělí o své zkušenosti s akné, čímž pomáhají zbořit stigma spojené s touto kožní chorobou. Firma také pravidelně pořádá workshopy a semináře o péči o pleť a zdravém životním stylu.

Jako globální značka je Proactiv přítomná na téměř všech kontinentech. Její produkty jsou k dispozici v tisících maloobchodních prodejnách, včetně lékáren, drogerií a kosmetických salonů, a také online. V roce 2017 se Proactiv stala součástí portfolia společnosti Nestlé Skin Health, což ještě více posílilo její pozici na trhu.

Úspěch Proactiv je patrný z jejích obchodních výsledků. Jen v USA dosáhla v roce 2019 obratu 1 miliardy dolarů. Celosvětově je Proactiv oblíbená u více než 20 miliónů zákazníků. Tato čísla jasně ukazují, že Proactiv nejenže naplňuje svůj slib poskytnout účinné řešení pro akné, ale také že je důvěryhodnou a váženou značkou v péči o pleť.

Věříme, že se multi-level firma Proactiv, díky svému neustálému úsilí o inovace a zlepšování produktů, stále bude rozvíjet a pokračovat ve své misi zlepšovat životy lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *