Prüvit

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Prüvit je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se zaměřuje na výrobu a distribuci produktů podporujících ketonovou dietu. Její filozofie a hodnoty jsou založeny na zlepšení kvality života lidí prostřednictvím zdravé výživy a komunitní podpory.

Společnost Prüvit byla založena v roce 2015 a od té doby si vydobyla silnou pozici na trhu, díky své snaze o inovaci v oblasti zdravé výživy a wellness průmyslu. Hlavním produktem společnosti je řada doplňků stravy zvaných „KETO//OS“, které mají podporovat ketonový metabolismus. Tyto produkty nabízejí řešení pro lidi, kteří hledají zdravější životní styl, chtějí zlepšit svou výkonnost, zhubnout nebo jednoduše cítit se lépe.

Hodnoty a filozofie Prüvitu jsou založeny na přesvědčení, že každý může dosáhnout svého nejlepšího já prostřednictvím zdravého životního stylu. Společnost se snaží poskytnout lidem nástroje a prostředky, které jim pomohou dosáhnout svých cílů. Prüvit také věří v silu komunity a podporuje své členy, aby si vzájemně pomáhali a inspirovali se k dosažení lepšího zdraví a celkového blahobytu.

Prüvit je především známý svou silnou a zapálenou komunitou, která se skládá z tisíců distributorů a zákazníků po celém světě. Společnost působí nejen v USA, ale i v mnoha dalších zemích, včetně Kanady, Mexika, Evropy, Asie a Austrálie.

Výsledky Prüvitu na trhu jsou jasným důkazem úspěchu jejích produktů. Společnost tvrdí, že prodala více než 91 milionů porcí svých produktů KETO//OS, a díky tomu se stala jedním z nejrychleji rostoucích představitelů na poli MLM. Kromě toho Prüvit v roce 2018 získal ocenění Bravo Growth Award za největší procentuální nárůst obratu mezi všemi MLM společnostmi.

Pokud jde o kulturu společnosti, Prüvit se snaží být více než jen firemní značkou. Usiluje o to být hnutím, které se snaží inspirovat lidi k tomu, aby se stali svou nejlepší verzí. Toho dosahuje prostřednictvím různých vzdělávacích programů, komunitních setkání a dalších iniciativ, které podporují spojení mezi lidmi a jejich osobní růst.

Závěrem, Prüvit je multi-level marketingová společnost, která se snaží změnit životy lidí k lepšímu prostřednictvím zdravé výživy a silné komunity. Její produkty, hodnoty a filozofie ji odlišují na trhu a činí z ní silného hráče v oblasti wellness průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *