Pure Haven

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Pure Haven je multi-level marketingová (MLM) firma unikátního druhu, která se specializuje na výrobu a prodej 100% čistých a bezpečných produktů pro každodenní život. S nekompromisním důrazem na bezpečnost a čistotu svých produktů se Pure Haven stalo synonymem pro nadstandardní kvalitu v oblasti přírodních a bezpečných produktů.

Hodnoty a filosofie Pure Haven

Pure Haven je hrdý na své hodnoty, které jsou založeny na dodržování nejvyšších standardů kvality a bezpečnosti. Firma je zcela transparentní o složení svých produktů a zajišťuje, že všechny ingredience jsou 100% čisté a bezpečné. To znamená, že neobsahují žádné syntetické chemikálie, konzervační látky, GMO, pesticidy, herbicidy, toxické látky, umělé barviva ani vůně. Filosofie Pure Haven se opírá o dodržování striktních standardů a zákazníkům poskytuje jistotu, že všechny jejich produkty jsou absolutně bezpečné pro jejich zdraví a životní prostředí.

Historie a vývoj

Pure Haven bylo založeno v roce 2016, kdy se společnost Ava Anderson Non Toxic rozdělila a přešla pod nové vedení. Od té doby firma expandovala a stala se jednou z hlavních hráčů na trhu s přírodními a bezpečnými produkty.

Produkty a služby

Pure Haven nabízí širokou škálu produktů včetně péče o pleť, osobní péče, péče o domácnost, esenciálních olejů a produktů pro děti a domácí mazlíčky. Firma také nabízí možnost kariéry pro ty, kteří chtějí prodávat produkty Pure Haven a stát se součástí její rostoucí komunity.

Problémy, které řeší

Pure Haven se zaměřuje na řešení problémů spojených s používáním škodlivých chemikálií v běžných produktech. Mnoho lidí si není vědomo, že produkty, které používají každý den, mohou obsahovat látky, které mohou poškodit jejich zdraví nebo životní prostředí. Pure Haven se snaží tuto situaci změnit tím, že nabízí alternativu v podobě 100% čistých a bezpečných produktů.

Kultura a komunita

Pure Haven vytváří silnou komunitu svých zákazníků a distributorů, kteří sdílejí hodnoty firmy a chtějí žít zdravější a bezpečnější život. Firma podporuje své distributory v rámci svého MLM modelu a nabízí jim školení a podporu, aby mohli úspěšně rozvíjet svůj vlastní byznys.

Působení a výsledky na trhu

Pure Haven působí po celých Spojených státech. Jeho produkty si získaly důvěru mnoha zákazníků díky své vysoké kvalitě a bezpečnosti. I když firma nezveřejňuje konkrétní čísla o svých obchodních výsledcích, její růst a pozitivní zpětná vazba od zákazníků a distributorů svědčí o jejím úspěchu na trhu.

Závěrem, Pure Haven je multi-level firma, která se svým důrazem na 100% čisté a bezpečné produkty odlišuje od ostatních. Její hodnoty, produkty a komunita ji činí jedinečnou volbou pro ty, kteří hledají zdravější a bezpečnější životní styl.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *