QSciences

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

QSciences je výjimečná multi-level marketingová (MLM) společnost, která je známá po celém světě pro svůj inovativní přístup k výrobě a distribuci zdravotních a wellness produktů. Základní hodnoty a filozofie této společnosti jsou založeny na poskytování nejlepších produktů pro zdraví a wellness s nejvyšší integritou a etikou.

Společnost QSciences byla založena v roce 2012, kdy představila svůj prvý produkt, Q96, který je nyní jejich vlajkovým produktem. Tento produkt byl vytvořen s cílem řešit problémy s duševním zdravím, jako jsou deprese, úzkost a poruchy pozornosti, které ovlivňují mnoho lidí po celém světě.

Firma prošla od svého založení mnohými vývojovými fázemi a rozšířila se do mnoha zemí po celém světě. Přestože má sídlo v USA, QSciences působí v Kanadě, Austrálii, Novém Zélandu, Japonsku a mnoho dalších. Pro společnost je důležitá její kultura a komunita, kterou tvoří tisíce distributorů a zákazníků.

QSciences se zabývá vytvářením a distribucí široké škály produktů, které se zaměřují na zlepšení fyzického a duševního zdraví. Jejich produkty obsahují vitamíny, minerály, probiotika a další doplňky stravy, které jsou navrženy tak, aby podporovaly celkové zdraví a pohodu.

QSciences je hrdá na svou otevřenou a podporující kulturu, která povzbuzuje lidi, aby se stali nejlepší verzí sebe samých. Distributoři a zákazníci společnosti jsou tvořeni lidmi z různých životních prostředí, kteří sdílejí společný cíl – zlepšit své zdraví a zdraví svých blízkých.

Co se týče výsledků na trhu, QSciences má velmi pozitivní hodnocení. Jejich roční obrat překračuje miliony dolarů a růst tržeb za poslední roky je konzistentní. Tato společnost také nabízí velmi konkurenceschopný kompenzační plán pro své distributory, což je dalším důvodem jejich úspěchu.

Závěrem, QSciences je silným hráčem v MLM průmyslu, který se odlišuje svým závazkem k poskytování kvalitních produktů pro zdraví a wellness. Jejich úspěch na trhu a pozitivní hodnocení od distributorů a zákazníků jsou důkazem toho, že tato společnost je zde, aby zůstala a dělala rozdíl v životech lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *