Revital U

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Revital U je multi-level marketingová firma, která byla založena v roce 2018 Andrewem McWilliamsem. Tato firma se specializuje na výrobu a prodej wellness produktů, které podporují lepší zdraví a celkovou pohodu. Její produkty jsou směrovány k posílení fyzického a mentálního zdraví, včetně zvýšení energetické hladiny, zlepšení spánku a podpory zdravého hubnutí.

Klíčovými hodnotami Revital U jsou integrita, důvěra a výborná péče o zákazníka. Firma se zavázala k vytváření bezpečných a účinných produktů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Filozofií společnosti je pomáhat lidem dosáhnout svých cílů v oblasti zdraví a životního stylu poskytováním vědecky podložených wellness produktů.

Revital U je známá pro svůj silný důraz na komunitu a kulturu podpory. Její síť distributorů, známých jako „Brand Influencers“, tvoří těsně propojenou komunitu, která se vzájemně podporuje a sdílí své úspěchy a výzvy. Společnost také nabízí širokou škálu vzdělávacích zdrojů a nástrojů pro své distributory, aby jim pomohla růst a dosáhnout úspěchu v jejich podnikání.

Revital U působí v několika zemích po celém světě, včetně USA, Kanady a Velké Británie. Od svého založení v roce 2018 firma prudce roste. V roce 2020 firma dosáhla obratu více než 25 milionů dolarů a má více než 10 000 aktivních distributorů.

Hlavní produktovou řadou Revital U je káva a kakao, které jsou obohaceny o speciální složky podporující zdraví, jako je houba Reishi a extrakt z fázolí. Tyto produkty se prodávají pod značkou „Smart products“, protože podporují lepší koncentraci, zlepšují náladu a pomáhají udržovat optimální hmotnost.

Revital U také nabízí další wellness produkty, včetně vitamínu D a probiotik, které podporují imunitní systém a celkové zdraví.

Ve své krátké historii si Revital U vysloužila uznání za své inovace a rychlý růst. Firma získala několik ocenění, včetně ocenění DSA za výjimečný růst a byla označena jako „Rychle rostoucí firma“ od Direct Selling News.

Podle zpráv Direct Selling Association, se Revital U stala jednou z nejrychleji rostoucích firem v oblasti přímého prodeje wellness produktů. S rostoucí poptávkou po wellness produktech a silnou komunitou distributorů je Revital U dobře připravena na další expanzi a úspěch v nadcházejících letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *