RF3 World

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

RF3 World: Přední multi-level marketingová společnost

RF3 World je zavedená mezinárodní společnost, která se specializuje na multi-level marketing (MLM). Sídlí v Malajsii a je považována za jednu z předních společností v oboru MLM na světové scéně.

Filozofie a hodnoty RF3 World

RF3 World, založená v roce 2013, je firma, která se řídí hodnotami, jako je inovace, integrita a výjimečný zákaznický servis. Kultura společnosti je založena na vytváření silných, dlouhodobých vztahů s jejími distributory a zákazníky, kteří jsou považováni za nezbytnou součást jejího úspěchu. RF3 World věří, že klíčem k dosažení úspěchu v MLM je poskytnout lidem nejen vysoce kvalitní produkty, ale také jim dát možnost rozvíjet vlastní podnikání a dosáhnout finanční nezávislosti.

Co RF3 World nabízí?

RF3 World se specializuje na výrobu a distribuci kvalitních zdravotních a krásenských výrobků. Jejich hlavní produktovou řadu tvoří výrobky pro péči o pleť a tělo, které jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí, jako jsou byliny a minerály. Tato společnost se také zabývá vývojem produktů pro zdraví a wellness, které pomáhají lidem zlepšovat svůj zdravotní stav a životní styl.

Komunita a kultura RF3 World

Kultura RF3 World je silně orientována na komunitu. Společnost se velmi angažuje v poskytování vzdělávání a podpory svým distributorům, aby mohli efektivně rozvíjet své podnikání. RF3 World má také silný důraz na charitu a sociální odpovědnost, a to prostřednictvím různých iniciativ, jako je podpora vzdělávání a výživy pro potřebné.

RF3 World na globálním trhu

RF3 World má své pobočky ve více než 30 zemích po celém světě, včetně Malajsie, Filipín, Indie, USA a mnoha dalších. Do roku 2020 společnost dosáhla obratu více než 100 milionů dolarů a stále roste. RF3 World má více než 50 000 aktivních distributorů po celém světě, což je silný důkaz o její schopnosti poskytnout lidem příležitost k podnikání a zlepšení kvality života.

RF3 World je tedy nejen přední MLM společností, ale také společností, která je pevně zakořeněna v hodnotách inovace, integrity a zákaznického servisu. Společnost je hrdá na svou historii, svůj produkt a svou komunitu a je odhodlána pokračovat v cestě k úspěchu v budoucích letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *