RINGANA

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

RINGANA je multi-level marketingová společnost (MLM), která se specializuje na výrobu a prodej přírodních kosmetických a wellness produktů. Firma je známá svým inovativním přístupem k obchodnímu modelu, který se zaměřuje na udržitelnost, čistotu a přirozenost.

RINGANA byla založena v roce 1996 Andi Wilhemem a Ulli Haslauerem v Rakousku s cílem přinést na trh produkty, které jsou nejen efektivní, ale také šetrné k životnímu prostředí a lidskému zdraví. Od svého založení dosáhla společnost mimořádný růst, v současnosti působí v 32 zemích po celém světě a její obrat dosáhl v roce 2020 výše 70 milionů eur.

Hlavní filozofií RINGANY je přirozenost a udržitelnost. Společnost věří, že příroda nabízí nejlepší ingredience pro péči o tělo a duši. Všechny její produkty jsou 100% přírodní a neobsahují žádné syntetické konzervanty, umělé barviva ani ropné deriváty. Důraz na udržitelnost se projevuje také v obalu, který je většinou recyklovatelný a minimalizuje odpad.

RINGANA nabízí širokou škálu produktů, které se dělí do čtyř hlavních kategorií: péče o pleť, péče o tělo, wellness a sport. Produkty jsou navrženy tak, aby řešily různé problémy lidí, od potřeby hydratace pleti, přes detoxikaci až po potřebu zvýšení energie nebo zlepšení sportovní výkonnosti.

Kultura a komunita RINGANY jsou velmi silné. Firma věří v komunikaci a vzdělání jak svých zákazníků, tak svých partnerů. Pravidelně pořádá semináře a workshopy, aby své zákazníky informovala o významu přírodní kosmetiky a wellness produktů. Komunita RINGANY je velmi aktivní, členové se pravidelně scházejí na různých akcích, kde sdílejí své zkušenosti a podporují se navzájem.

Jedním z hlavních úspěchů RINGANY je dosažení významného růstu na velmi konkurenceschopném trhu přírodní kosmetiky a wellness produktů. V roce 2020 dosáhla firma obratu 70 milionů eur, což je oproti roku 2019 nárůst o 17%. Tato čísla jsou obzvláště působivá, pokud vezmeme v úvahu, že RINGANA prodává své produkty výhradně prostřednictvím MLM systému, což znamená, že nejsou dostupné v běžných obchodech.

RINGANA je skvělým příkladem toho, jak lze úspěšně kombinovat podnikání s etickými hodnotami a udržitelností. Její přístup k obchodu je inovativní a inspirující a její produkty přinášejí skutečné výhody pro zákazníky a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *