Robelot Assurances

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Robelot Assurances je jedním z předních jmen v multi-level marketingovém průmyslu, který je známý svou inovativními pojistnými produkty a službami. Firma se od svého založení v roce 2001 zaměřuje na poskytování kvalitní a dostupné pojistné ochrany, která odpovídá různým potřebám a požadavkům svých klientů.

Hodnoty a filozofie Robelot Assurances

Základní hodnoty Robelot Assurances jsou založeny na důvěře, transparentnosti a spolehlivosti. Společnost se snaží poskytnout svým klientům nejlepší možné služby a produkty, které jsou zároveň bezpečné, flexibilní a ekonomicky efektivní. Filozofií firmy je poskytování špičkových pojistných řešení, které jsou přizpůsobené individuálním potřebám a cílům jejich klientů.

Historie a obchodní zaměření

Robelot Assurances byla založena v roce 2001 a od té doby se stala jedním z nejvýznamnějších hráčů v oblasti multi-level marketingu. Společnost se specializuje na poskytování široké škály pojistných produktů a služeb, včetně životního pojištění, pojištění nemovitostí, pojištění auta, zdravotního pojištění a dalších.

Problémy, které firma řeší

Robelot Assurances se zaměřuje na řešení problémů spojených s financováním a ochranou před různými riziky. Společnost poskytuje svým klientům pojistné produkty a služby, které jim pomáhají chránit sebe a své blízké před finančními ztrátami v důsledku různých nepředvídatelných událostí.

Kultura a komunita

Robelot Assurances má silnou korporátní kulturu založenou na týmové práci, inovaci a otevřené komunikaci. Společnost se také snaží aktivně podporovat svou komunitu prostřednictvím různých charitativních projektů a programů zaměřených na podporu vzdělání a zlepšení kvality života.

Působení na trhu a výsledky

Robelot Assurances působí na celosvětové úrovni a má klienty v mnoha různých zemích. Například v roce 2020 dosáhla společnost obratu ve výši 1 miliardy dolarů a počet jejích klientů přesáhl 10 miliónů. Firma také v posledních letech zaznamenala prudký růst, což dokazuje její silnou pozici na trhu pojišťovacích služeb.

Robelot Assurances je tedy víceúrovňová marketingová společnost, která poskytuje širokou škálu pojistných produktů a služeb. Její úspěch je důkazem silné korporátní kultury, inovativních produktů a služeb a neustálého závazku vůči svým klientům a komunitě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *