ROOT

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ROOT je nadnárodní multi-level marketingová firma, která se již více než dvě dekády zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních zdravotních a wellness produktů. Tato firma je síťová společnost, která vychází z principu přímého prodeje. Výhodou tohoto obchodního modelu je, že produkty putují přímo od výrobce k zákazníkovi, což zaručuje nejen vysokou kvalitu, ale také konkurenceschopné ceny.

Hodnoty a filozofie

ROOT je firmou, která klade velký důraz na hodnoty jako je integrita, transparentnost a důvěra. Její filozofie je založena na přesvědčení, že každý by měl mít možnost žít zdravý a šťastný život. Z toho důvodu se firma snaží nabízet produkty, které dopomáhají k lepšímu zdraví a celkové pohodě.

Historie

ROOT byla založena v roce 1999 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu zdravotních a wellness produktů. Zpočátku byla její činnost zaměřena pouze na domácí trh, ale brzy se rozrostla do celosvětového měřítka. Dnes má firma pobočky v více než 50 zemích světa.

Produkty a služby

ROOT se specializuje na výrobu a prodej široké škály produktů, které zahrnují vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku a další wellness produkty. Firma také nabízí různé poradenské služby v oblasti zdraví a wellness.

Problémy, které řeší

Společnost ROOT se snaží řešit problémy související s moderním životním stylem, jako jsou stres, nedostatek pohybu, špatná strava a podobně. Nabízí produkty a služby, které pomáhají lidem zlepšit své zdraví a celkovou kvalitu života.

Kultura a komunita

ROOT je známá svou silnou firemní kulturou, která se zaměřuje na respekt, spolupráci a podporu mezi členy týmu. Firma také buduje silnou komunitu svých distributorů a zákazníků, která je spojena společnou vizí zdravějšího a šťastnějšího života.

Výsledky na trhu

Za dobu své existence si ROOT vybudovala značnou zákaznickou základnu a dosáhla impozantních výsledků na trhu. Firma je hrdá na to, že její produkty vylepšily životy milionů lidí po celém světě. Podle posledních statistik dosáhla firma v roce 2020 obratu přes 2 miliardy dolarů a stále roste.

ROOT je skutečně unikátní firmou, která kombinuje prvky tradičního obchodního modelu s moderními trendy v oblasti zdraví a wellness. Její úspěch na trhu je důkazem toho, že její produkty a služby skutečně pomáhají lidem žít zdravější a šťastnější život.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *