Rodan + Fields

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Rodan + Fields je přední multi-level marketingová firma působící především v segmentu péče o pleť. Firma se zásadně zaměřuje na vývoj a distribuci kvalitních produktů pro péči o pleť, které mají za cíl řešit běžné problémy, s nimiž se setkáváme v průběhu stárnutí.

Rodan + Fields vyrostla z ideje dvou dermatoložek, Dr. Katie Rodan a Dr. Kathy Fields, které společně založily firmu v roce 2002. Oba lékaři mají za sebou úspěšnou kariéru v oblasti péče o pleť a léčby akné, což je předurčilo k vytvoření značky s hlubokým porozuměním pro potřeby pleti a jejího stárnutí.

Firma se řídí filozofií biznisu, která se zaměřuje na poskytování nejlepších produktů pro péči o pleť na trhu. Kromě toho se firma zavázala k podpoře svých konzultantů a nabízí jim vzdělávání a mentoring, který jim pomáhá dosáhnout jejich osobních a profesionálních cílů.

Společnost působí na rozličných trzích po celém světě, včetně Spojených států amerických, Kanady, Austrálie a Asie. Její produkty jsou známy pro svou vysokou účinnost a kvalitu, což je důvodem jejich popularity a úspěchu na trhu.

Rodan + Fields je také silně zaměřena na komunitu a kulturu, které hrají klíčovou roli v jejích hodnotách a filozofii. Firma se snaží vytvářet silné vazby mezi svými konzultanty a zákazníky, což je klíčem k jejímu rychlému růstu a úspěchu.

Co se týče obchodních výsledků, Rodan + Fields je jednou z nejrychleji rostoucích firem ve svém segmentu. Podle posledních statistik dosáhla firma v roce 2020 obratu přes 1 miliardu dolarů. Tato čísla jasně ukazují, že firma má silnou přítomnost na trhu a je nadále v silné pozici k dalšímu růstu.

Problémy, které Rodan + Fields řeší, zahrnují běžné problémy s pleťovými problémy jako jsou akné, vrásky, pigmentace a další typy poškození pokožky. S jejich širokou škálou produktů mohou zákazníci najít řešení pro všechny své potřeby péče o pleť.

Přestože je Rodan + Fields multi-level marketingová firma, její závazek k vysoké kvalitě produktů a podpoře svých konzultantů a zákazníků je to, co ji odlišuje od ostatních. Její silná komunita, závazek k vynikající péči o zákazníky a inovativní produkty jsou klíčové faktory, které přispívají k jejímu úspěchu na trhu péče o pleť.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *