Savvi

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Savvi je dynamická multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na oděvní průmysl. Od svého vzniku v roce 2019 si získala pozornost a oblibu zákazníků díky svému inovativnímu přístupu k prodeji a kvalitě svých produktů.

Firma Savvi byla založena s cílem přinést na trh kvalitní, stylové a cenově dostupné módní kousky. Společnost se řídí filozofií „feel good fashion“, což znamená, že její produkty nejsou určené pouze k nošení, ale mají také přispívat k pohodlí a sebevědomí zákazníků. Klade důraz na to, aby byly všechny její produkty vyrobeny eticky a s ohledem na životní prostředí.

Savvi se specializuje na různé druhy oblečení, včetně sportovního oblečení, oděvů pro volný čas a luxusních kousků. Její produkty jsou navrženy tak, aby byly nejen módní, ale také funkční a trvanlivé.

Společnost Savvi se zaměřuje na řešení problémů, které mnoho lidí často zažívá při nákupu oblečení, jako je nedostatek dostupnosti velikostí, neschopnost najít kvalitní kousky za přijatelné ceny nebo nedostatek etických možností nákupu. Toto řeší tím, že nabízí širokou škálu velikostí, cenově dostupné ceny a ujišťuje zákazníky, že jejich produkty jsou vyrobeny eticky.

Kultura a komunita firmy Savvi jsou také velmi jedinečné. Společnost vytvořila silnou komunitu lidí, kteří sdílejí vášeň pro módu a chtějí se podílet na jejím úspěchu. Její kultura je založena na podpoře, pozitivitě a vzájemném respektu. Společnost také poskytuje svým členům řadu příležitostí pro osobní a profesní rozvoj.

Savvi působí v mnoha zemích po celém světě a rychle expanduje do nových trhů. Její výsledky na trhu jsou pozoruhodné. Od svého založení v roce 2019 dosáhla společnost Savvi rychlého růstu a stala se jedním z vedoucích hráčů v oděvním průmyslu. Její obrat za poslední rok přesáhl 10 milionů dolarů a poptávka po jejích produktech stále roste.

Multi-level marketingový model společnosti Savvi umožňuje jejím členům vydělávat peníze prostřednictvím prodeje produktů a náboru nových členů. Tento model se ukázal jako úspěšný a přispěl k růstu a popularitě společnosti.

Zkrátka, společnost Savvi je inovativní, etická a zisková společnost, která se zaměřuje na vytváření kvalitní, cenově dostupné a stylové módy. Její silná komunita a kultura podpory a pozitivitě ji odlišují od ostatních společností v oděvním průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *