Scentsy

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Scentsy je globální multi-level marketingová společnost, která se specializuje na výrobu a prodej vůní pro domácnost a osobní péči. Založena byla v roce 2004 na jihovýchodě Idaha v USA, a postupem času se rozrostla do více než 11 zemí po celém světě.

Firma je známá svými originálními voskovými teplomety, které jsou základem jejího produktového portfolia. Tyto teplomety jsou bezpečnou a atraktivní alternativou klasickým svíčkám s plamenem. Kromě toho Scentsy nabízí široký sortiment dalších vůní, včetně osvěžovačů vzduchu, parfémů a produktů pro péči o tělo.

Firma Scentsy je založena na konceptu přímého prodeje – její produkty nejsou k dispozici v běžných obchodech, ale jsou prodávány prostřednictvím nezávislých konzultantů, kteří představují a prodávají produkty přímo spotřebitelům.

Pokud jde o filozofii a hodnoty, Scentsy klade velký důraz na budování komunity, seberealizaci a podporu charitativních organizací. Firma věří, že „společnost, která přeje více, vydělá více“ a proto se snaží aktivně podporovat nejen své konzultanty, ale i komunity, ve kterých působí.

Podniková kultura Scentsy je založena na konceptu „přátelství, lásky a opory“. Firma usiluje o udržení rodinného ducha a těsných vztahů mezi všemi svými členy. To se projevuje i v jejich komunitě – Scentsy konzultanti jsou často popisováni jako velká rodina, která podporuje jeden druhého v jejich podnikatelských úsilí.

Scentsy také hrdě podporuje různé charitativní organizace a projekty. V rámci svého programu „Scentsy Family Foundation“ společnost každý rok daruje miliony dolarů na podporu různých dobročinných akcí po celém světě.

Co se týče výsledků na trhu, firma Scentsy je jedním z nejrychleji rostoucích hráčů v MLM průmyslu. Podle posledních statistik má firma více než 120 000 aktivních konzultantů a její roční tržby přesahují 450 milionů dolarů. Produkty Scentsy jsou populární u širokého spektra zákazníků a firma se těší vysoké míře loajality mezi svými konzultanty.

Ve světě multi-level marketingu je Scentsy považována za jednu z nejúspěšnějších a nejrespektovanějších společností. Její inovativní přístup k výrobě vůní, silná komunitní orientace a důraz na charitativní činnost ji odlišují od mnoha jiných společností v tomto odvětví. Její pokračující růst a úspěch naznačují, že Scentsy bude i nadále hrát významnou roli v MLM průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *