SevenPoint 2

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

SevenPoint2 je multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na zdravotní produkty a wellness. Její název odkazuje na ideální pH lidského těla, což je 7,2. SevenPoint2 vychází z přemýšlení, že když je tělo v rovnováze, je schopné se samo uzdravit.

Firma byla založena v roce 2011 a je založena na filozofii zdraví a wellness. Jedná se o systém, který je navržen tak, aby byl jednoduchý, snadno pochopitelný a výdělečný pro své členy. Firma si klade za cíl pomáhat lidem dosáhnout optimálního zdraví a zároveň jim nabízí příležitost k finanční svobodě prostřednictvím jejich obchodního modelu.

SevenPoint2 se specializuje na výrobu a prodej široké škály produktů zdraví a wellness, včetně doplňků stravy. Tyto produkty jsou zaměřeny na podporu zdraví, zkvalitnění života, zlepšení výživy a posílení Imunitního systému. Mezi jejich populární produkty patří Green Caps, které jsou veganské, bezlepkové a bez GMO a jsou navrženy tak, aby pomáhaly tělu udržovat optimální pH.

SevenPoint2 je rovněž známá svou silnou kulturou a komunitou. Její členové jsou zároveň jejími největšími ambasadory a zákazníky. Firma nabízí širokou škálu školení a vzdělávacích programů, které jejím členům pomáhají dosáhnout jejich cílů v obchodě i ve zdraví.

Firma má pobočky po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu a Evropy. Její globální přítomnost a silný obchodní model jí umožnily rychle růst. Od svého založení v roce 2011 SevenPoint2 vygenerovala miliony dolarů v prodeji a stále roste.

Kromě svých finančních úspěchů SevenPoint2 také dosáhla významných úspěchů na poli zdraví a wellness. Její produkty pomohly tisícům lidí zlepšit své zdraví a kvalitu života. Firma je také hrdá na svůj pozitivní dopad na životní prostředí, protože všechny její produkty jsou vyrobeny s ohledem na udržitelnost.

Sumarizace, SevenPoint2 je inovativní a dynamická společnost, která zastřešuje zdraví a wellness s příležitostmi v multi-level marketingu. Její silný důraz na zdraví, společenství a finanční svobodu ji odlišuje na trhu a pomáhá jí růst a rozvíjet se v dynamickém a konkurenčním prostředí multi-level marketingu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *