Siberian Health

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Siberian Health je multi-level marketingová firma, která se specializuje na výrobu a prodej výrobků pro zdraví a wellness. Tato firma se od svého založení v roce 1996 soustředí na poskytování kvalitních produktů pro zdravý životní styl, které jsou vyráběny s využitím jedinečných přírodních zdrojů Sibiře.

Firma Siberian Health vychází ze své filozofie, podle které je lidské zdraví cenným pokladem, který je třeba pečlivě chránit a podporovat. Tento princip je základem všech jejich produktů, které jsou vytvářeny s cílem podporovat a udržovat zdraví svých zákazníků. Hlavním cílem firmy je vytváření produktů, které napomáhají ke zlepšení kvality života a celkového zdraví.

Siberian Health se zabývá výrobou a distribucí široké škály výrobků orientovaných na zdraví a wellness. Jejich produktový sortiment zahrnuje doplňky stravy, kosmetiku, čaje a další produkty pro péči o tělo, které jsou vyráběny převážně z přírodních ingrediencí. Produkty firmy jsou určeny k řešení různých zdravotních problémů, od podpory Imunitního systému až po prevenci stárnutí.

Kultura firmy Siberian Health je založená na hodnotách vzájemného respektu, podpory a přátelství. Zaměstnanci i partneři firmy tvoří silnou komunitu, která je spojena společnými cíli a hodnotami. Firma vytváří prostředí, ve kterém se každý může cítit jako součást týmu, který se společně snaží dosáhnout lepšího zdraví a kvality života.

Firma Siberian Health působí ve více než 60 zemích světa. V průběhu své existence firma dosáhla impozantních výsledků. Do dnešního dne prodala více než 200 milionů výrobků a dosáhla obratu v řádu miliard dolarů. Firma také vytvořila silnou síť více než 320 000 nezávislých distributorů po celém světě.

Statistické údaje o výkonnosti firmy potvrzují její úspěch na trhu. V roce 2020 firma dosáhla obratu více než 100 milionů dolarů jen na ruském trhu. Svými výsledky se Siberian Health řadí mezi přední světové firmy v oblasti zdraví a wellness.

Je důležité poznamenat, že firma Siberian Health je také známa svým přínosem pro komunity, ve kterých působí. Firma investuje do výzkumu a vývoje a podporuje různé sociální projekty.

Siberian Health je tedy firmou, která se snaží zlepšit kvalitu života lidí na celém světě. Její produkty, hodnoty a filozofie odrážejí její závazek k zdraví a wellness. Firma si klade za cíl poskytovat svým zákazníkům kvalitní produkty a služby, které jim umožní dosáhnout lepšího zdraví a žít plnohodnotný život.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *