Skypark London ltd

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Skypark London ltd. je multi-level marketingová firma, která je na trhu již více než deset let. Firma se specializuje na prodej kvalitních a luxusních nemovitostí na vybraných lokalitách po celém Londýně. Její pokročilý marketingový model je založen na filozofii přímého prodeje a sítě nezávislých distributorů.

Filozofie a hodnoty

Skypark London ltd. klade velký důraz na etiku a transparentnost svých obchodních praktik. Firma věří ve férový podnikatelský model, který umožňuje svým distributorům vytvářet vlastní podnikání na základě prodeje jejich nemovitostí. Zároveň věří, že poskytování kvalitních a luxusních bydlení je klíčem k dosažení trvalého úspěchu.

Historie

Skypark London ltd. byla založena v roce 2010 se sídlem v Londýně. Po deseti letech na trhu firma dosáhla značného úspěchu a je nyní považována za jednoho z předních hráčů v prodeji luxusních nemovitostí v Londýně.

Činnost firmy

Skypark London ltd. se zabývá prodejem luxusních nemovitostí na vybraných lokalitách v Londýně. Firma nabízí širokou škálu nemovitostí od jednopokojových apartmánů až po vily s různými výhodami jako jsou bazény, sauny, fitness centra nebo soukromé parky.

Problémy, které firma řeší

Skypark London ltd. pomáhá zákazníkům najít jejich ideální domov v Londýně. Firma si uvědomuje, že každý zákazník má jedinečné požadavky a preference, a proto nabízí širokou škálu nemovitostí, aby vyhověla různým potřebám a životním stylům svých zákazníků.

Kultura a komunita

Skypark London ltd. je známá svou silnou firemní kulturou a komunitou. Firma věří, že úspěch je dosažen tím, že se její zaměstnanci a distributoři cítí jako součást týmu. Firma také podporuje profesní rozvoj svých distributorů prostřednictvím školení a seminářů.

Působení

Skypark London ltd. působí především v Londýně, ale má také pobočky v dalších městech po celém Spojeném království.

Výsledky na trhu

Skypark London ltd. má silnou pozici na trhu s luxusními nemovitostmi v Londýně. Firma prodala více než 500 nemovitostí v roce 2019, což byl nárůst o 20% oproti předchozímu roku. Firma také zaznamenala nárůst svého obratu o 15% na £50 milionů v roce 2019. Tyto výsledky svědčí o rostoucí popularitě firmy na trhu a její schopnosti splnit očekávání svých zákazníků.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *