Shaklee

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Shaklee Corporation je americká společnost, která se specializuje na výrobu a prodej přírodních výživových doplňků, produktů pro péči o domácnost a pro osobní péči. Jedná se o multi-level marketingovou společnost, což znamená, že její produkty jsou prodávány nepřímo zákazníkům prostřednictvím networkingu a přímého prodeje.

Historie firmy sahá do roku 1956, kdy ji založil Dr. Forrest C. Shaklee. Dr. Shaklee byl považován za průkopníka v oblasti přírodní výživy a jeho filozofie se stala základem pro založení společnosti Shaklee. Cílem bylo vytvořit produkty, které jsou přírodní, bezpečné a účinné, a které pomáhají zlepšit kvalitu života lidí.

Shaklee se řídí filozofií „V souladu s přírodou“, která zdůrazňuje důležitost udržitelnosti a ochrany životního prostředí. Společnost je hrdá na to, že byla první společností na světě, která byla klimaticky neutrální, což znamená, že její provoz nezpůsobuje žádné skleníkové plyny.

Kromě toho se Shaklee zavázala k vytváření komunity, která podporuje zdravý životní styl a která vychází z principů integrity, respektu a důvěry. Společnost poskytuje svým distributorům rozsáhlé školení a podporu, aby jim pomohla v jejich podnikání.

Co se týče produktů, Shaklee nabízí širokou škálu výrobků, které zahrnují vše od výživových doplňků, jako jsou vitamíny a minerály, po přírodní čisticí prostředky a produkty pro osobní péči. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem zlepšovat své zdraví a dobře se cítit, zatímco zároveň chrání planetu.

Shaklee je globální společnost s působností v mnoha zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Japonska, Malajsie, Číny a mnoha dalších.

Podle statistik společnosti má Shaklee více než 1,25 milionu členů a distributorů po celém světě a její celkové tržby přesahují 1 miliardu dolarů ročně. Společnost je také hrdá na to, že v průběhu své historie vyplatila více než 7 miliard dolarů v provizích svým distributorům.

Ve světě multi-level marketingu je Shaklee uznávaná pro svůj etický přístup k podnikání, své inovativní produkty a svůj závazek k ochraně životního prostředí. To vše společnosti Shaklee pomáhá udržovat její silnou pozici na trhu a vytvářet pozitivní dopad na životy lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *