Southwestern Advantage

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Southwestern Advantage je globální multi-level marketingová společnost, která je na trhu již více než 160 let. Sídlí v Nashville, Tennessee, ve Spojených státech amerických. Společnost je známá pro poskytování vzdělávacích produktů a služeb, především se specializuje na výuku dětí a studentů.

Hodnoty a filozofie společnosti Southwestern Advantage se v průběhu let transformovaly, ale stále zůstávají zakotveny v jejích základních principech. Společnost věří v hodnoty, jako je pravdivost, poctivost a integrita, a tyto hodnoty se odrážejí v jejím způsobu podnikání. Southwestern Advantage se zaměřuje na vytváření trvalé hodnoty pro své zákazníky, zákazníci jsou pro ně na prvním místě.

Společnost byla založena v roce 1855 a je jednou z nejstarších a nejvíce respektovaných společností ve svém oboru. Původně se zabývala prodejem knih door-to-door, ale v průběhu let se její sortiment rozšířil a dnes zahrnuje širokou škálu vzdělávacích produktů a služeb, včetně online výukových programů, knih, CD a DVD.

Southwestern Advantage se zaměřuje na řešení několika hlavních problémů. Především se snaží pomoci rodinám s dětmi zlepšit jejich vzdělávací výsledky a pomoci dětem dosáhnout svého plného potenciálu. Druhým klíčovým problémem, který řeší, je poskytnutí příležitostí pro mladé lidi, kteří chtějí získat zkušenosti v obchodě a podnikání.

Southwestern Advantage je také známá svou silnou korporátní kulturou a komunitou. Společnost se pyšní tím, že je „velkou rodinou“, která se podporuje a vzájemně si pomáhá. Vede své zaměstnance k osobnímu i profesionálnímu růstu a podporuje je v jejich cestě za úspěchem.

Společnost působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Velké Británie, Austrálie a mnoha dalších.

Mluvíme-li o výsledcích na trhu, Southwestern Advantage se může pochlubit impozantními čísly. Každý rok společnost prodá více než milion svých vzdělávacích produktů a služeb a její celkové roční tržby přesahují 200 milionů dolarů. Navíc, již více než 100 000 mladých lidí se zúčastnilo jejích obchodních vzdělávacích programů, což jim pomohlo získat cenné dovednosti a zkušenosti pro jejich budoucí kariéru.

Southwestern Advantage je skutečně unikátní společností, která dokázala kombinovat své bohaté dědictví s moderními obchodními metodami, aby se stala lídrem na trhu vzdělávacích produktů a služeb.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *