Stampin’ Up!

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vítejte v fascinujícím světě Stampin ‚Up!, multi-level marketingové společnosti, která se zabývá výrobou a prodejem vlastních kolekcí razítek, papíru, a dalšího materiálu pro scrapbooking a kreativní tvoření. Tato firma je od svého vzniku v roce 1988 symbolem výjimečnosti, kreativity a společenského propojení.

Představení Stampin ‚Up!

Stampin ‚Up! je americká společnost, kterou založily v roce 1988 dvě sestry, Shelli Gardner a LaVonne Crosby. Cílem bylo vytvořit platformu, která umožní lidem projevit svou kreativitu, zároveň se spojovat se svou komunitou a vytvářet něco krásného a osobitého. Firma vyrábí a prodává široký sortiment produktů pro scrapbooking, výrobu pozdravných a dalších kreativních karet.

Hodnoty a filozofie firmy

Stampin ‚Up! se řídí třemi hlavními hodnotami: láska, sdílení a péče. Firma se snaží inspirovat lidi, aby se vyjádřili prostřednictvím kreativity, sdíleli své nápady a produkty s ostatními a pečovali o svou komunitu. Firma klade důraz na to, aby její produkty byly vysoce kvalitní a snadno použitelné pro všechny úrovně tvořivosti.

Kultura a komunita

Stampin ‚Up! je více než jen prodejna kreativních potřeb – je to skutečná komunita. Společnost podporuje tvořivé workshopy, kde se zákazníci mohou setkat, sdílet nápady a tvořit společně. Společnost také pořádá globální akce a konference, které umožňují svým distributorům (nazývaným „Demonstrators“) sdílet své nápady, výtvory a dostat se do kontaktu s ostatními členy komunity.

Působení a výsledky na trhu

Od svého založení se Stampin ‚Up! rozrostlo na globální společnost, která působí ve více než deseti zemích, včetně Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Japonska a mnoha evropských zemí. Společnost má více než 50 tisíc demonstrátorů po celém světě a její výrobky jsou oblíbené u milionů zákazníků.

Firma nezveřejňuje svoje finanční výsledky, ale podle dostupných informací je jasné, že se jedná o stabilní a prosperující firmu. Ve světě scrapbookingu a kreativního tvoření je Stampin ‚Up! uznávanou a oblíbenou značkou.

Problémy, které řeší

Stampin ‚Up! řeší hned několik problémů. Za prvé, poskytuje platformu pro lidi, kteří chtějí být kreativní, ale nevědí, jak začít. Za druhé, firma nabízí možnost vlastního podnikání pro ty, kteří hledají způsob, jak se stát finančně nezávislými. A za třetí, Stampin ‚Up! vytváří komunitu, kde se lidé mohou setkávat, sdílet a inspirovat se navzájem.

Stampin ‚Up! je skvělým příkladem toho, jak firma může být úspěšná, když se ztotožní s hodnotami svých zákazníků a zaměstnanců. Jejich důraz na kreativitu, komunitu a kvalitu jim umožnil vytvořit silnou a loajální základnu zákazníků, kteří jsou nadšení jak z jejich produktů, tak z možnosti být součástí něčeho většího.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *