S’OUVRE

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

S’OUVRE: Multilevelová společnost s otevřeným přístupem k obchodu a komunitě

S’OUVRE je ojedinělá multi-level marketingová (MLM) společnost, která získala svůj výjimečný postavení na trhu díky jedinečné filozofii a hodnotám. Její název, který pochází z francouzské fráze „to open up“, odráží její hlavní filozofii – otevřenost, transparentnost a spolupráci.

Firma S’OUVRE byla založena v roce 2000 s cílem vytvořit mlm platformu, která by byla otevřena všem, kdo mají chuť a odhodlání se podílet na úspěchu firmy, ať už jako distributoři nebo jako koncoví zákazníci. Od svého založení firma úspěšně expandovala do více než 50 zemí světa.

Klíčové hodnoty firmy S’OUVRE jsou integrita, otevřenost a spolupráce. Firma se neustále snaží budovat vztahy založené na důvěře a vzájemné podpoře mezi svými distributory a zákazníky. Věří, že společný úspěch je možné dosáhnout pouze prostřednictvím spolupráce a vzájemné respektu.

Firma S’OUVRE se specializuje na výrobu a prodej kvalitních produktů pro zdraví a krásu. Její sortiment zahrnuje vše od vitamínů a doplňků stravy až po kosmetiku a produkty pro péči o pokožku. Firma se snaží řešit široké spektrum problémů svých zákazníků, ať už jde o zdravotní potíže nebo touhu vypadat a cítit se lépe.

Firma S’OUVRE je také známa svou silnou firemní kulturou a komunitou. Její základní filozofie otevřenosti a spolupráce se projevuje v každodenním fungování firmy. Distributoři S’OUVRE nejsou považováni jen za prostředníky v prodeji, ale také za klíčovou součást firmy a její kultury.

Za dvě desetiletí své existence firma S’OUVRE dosáhla impozantních výsledků. Její produkty jsou oblíbené u milionů zákazníků po celém světě a firma má stovky tisíc distributérů. Během posledního roku firma dosáhla obratu více než 2 miliardy dolarů a její roční růst je stabilně dvouciferný.

Za tyto výsledky vděčí firma především své jedinečné filozofii a hodnotám, ale také kvalitě svých produktů a oddanosti a energii svých distributorů. S’OUVRE představuje nový model multi-level marketingové firmy, který dokazuje, že otevřenost, spolupráce a respekt mohou vést k úspěchu na globální úrovni.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *