RIWAY International (PURTIER)

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

RIWAY International je globální multi-level marketingová firma se sídlem v Singapuru, která se od svého založení v roce 2008 specializuje na výrobku a distribuci zdravotnických a kosmetických produktů. Základním produktem společnosti je PURTIER, vysoce efektivní doplněk stravy, který je výsledkem pokročilých průzkumů na poli biotechnologií.

Firma RIWAY považuje za své poslání poskytnout lidem kvalitní a efektivní produkty, které jim umožní vést zdravý a šťastný život. Tato filozofie je hluboce zakořeněná ve všech aspektech její činnosti – od vývoje produktů až po péči o zákazníky. Kromě toho je RIWAY zavázána k dodržování nejvyšších etických a profesionálních standardů.

Přestože byla společnost RIWAY založena teprve v roce 2008, za krátkou dobu dosáhla významného postavení na trhu. Dnes působí ve více než 30 zemích po celém světě, včetně USA, Číny, Indie, Malajsie, Filipín a mnoha dalších. O svém úspěchu svědčí také řada ocenění a uznání, které firma získala.

Produkt PURTIER, který je známý také jako „živá kapsle“, je vyvinut s cílem poskytnout účinné řešení pro řadu zdravotních problémů. Je formulován pomocí kombinace 10 přírodních ingrediencí, včetně jeleního plodu, aloe vera, avokáda a dalších. Podle tvrzení společnosti má PURTIER pozitivní vliv na zdraví srdce, kostí, trávicího systému a dalších orgánů a systémů v těle.

Kultura a komunita, kterou společnost RIWAY buduje, je založena na hodnotách vzájemné podpory, úcty a spolupráce. Firma nejenže nabízí svým zákazníkům vysoce kvalitní produkty, ale také jim poskytuje příležitosti k vlastnímu osobnímu a profesionálnímu růstu.

Výsledky RIWAY na trhu jsou imponující. Během své krátké existence firma dosáhla obratu v hodnotě více než 500 milionů dolarů a získala více než milion zákazníků po celém světě. Její výrobky jsou oblíbené mezi širokou škálou zákazníků, od mladých lidí hledajících způsoby, jak zlepšit své zdraví a vzhled, až po starší lidi hledající řešení pro své zdravotní problémy.

Bez ohledu na to, zda hledáte spolehlivý doplněk stravy nebo příležitost k podnikání v rámci multi-level marketingu, RIWAY International nabízí řadu příležitostí. Její závazek k výzkumu a inovacím, silná korporátní kultura a úspěch na trhu ji činí firmou, kterou je třeba sledovat.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *