Surge 365

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Surge 365 je globální multi-level marketingová společnost, která se významně profiluje na trhu cestovního ruchu. Její základní filozofií je poskytovat lidem přístup k exkluzivním nabídkám v oblasti cestování, a tím jim umožnit zažít nezapomenutelné zážitky za přijatelné ceny.

Společnost Surge 365 byla založena v roce 2015, což z ní dělá mladý, ale dynamicky se rozvíjející subjekt na trhu. Její zakladatelé James Tackett a Scott Tomer mají dlouholeté zkušenosti v multi-level marketingu a cestovním ruchu, což jim umožnilo vytvořit unikátní platformu, která kombinuje tyto dva sektory.

Hlavním produktem Surge 365 je členství v cestovním klubu, které poskytuje svým členům přístup k tisícům destinací po celém světě za výhodné ceny. Tato členství se pak distribuují prostřednictvím síťového marketingu, což umožňuje členům společnosti nejen cestovat za výhodné ceny, ale také vydělávat peníze tím, že nabízí členství dalším lidem.

Surge 365 řeší problém vysokých nákladů na cestování tím, že nabízí svým členům přístup k exkluzivním nabídkám a slevám. Tímto způsobem se snaží umožnit každému zažít radost z cestování bez nutnosti zatěžovat svůj rozpočet.

Kultura Surge 365 je postavena na hodnotách vzájemné pomoci a sdílení úspěchů. Společnost vytvořila silnou komunitu členů, kteří se navzájem podporují a motivují k dosažení svých cílů. Surge 365 také klade velký důraz na osobní rozvoj svých členů a nabízí jim širokou škálu vzdělávacích a rozvojových programů.

Surge 365 působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie, Velké Británie, Jihoafrické republiky a mnoha dalších. Během své krátké existence se společnosti podařilo získat tisíce členů, což ji řadí mezi rychle rostoucí společnosti v oblasti multi-level marketingu a cestovního ruchu.

Výsledky na trhu Surge 365 jsou pozoruhodné. Během svého prvního roku na trhu společnost vygenerovala obrat ve výši několika milionů dolarů a od té doby si udržuje stabilní růst. Její členové také pravidelně dosahují vysokých úspěchů, což dokazuje efektivitu jejího obchodního modelu.

Suma sumárum, Surge 365 je multi-level marketingová společnost, která poskytuje svým členům možnost cestovat za výhodné ceny a zároveň vydělávat peníze. Její silná komunita a kultura sdílení úspěchů ji řadí mezi přední společnosti v oblasti cestovního ruchu a multi-level marketingu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *