Swiss Just

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Swiss Just je mezinárodní multi-level marketingová společnost, která je známá svými vysoce kvalitními výrobky pro zdraví a péči o tělo. Tato firma není jen obchodní entitou, ale je to také komunita lidí, kteří se snaží o zlepšení kvality života svých zákazníků a také svých obchodních partnerů.

Filozofie Swiss Just je založena na principu „Zdraví ještě nikdy nebylo tak přirozené“. Tato filozofie je nejen základem jejích produktů, ale také její obchodní strategie. Swiss Just věří, že příroda má odpovědi na mnohé z problémů, kterým lidé čelí, a tak se snaží vyvíjet a prodávat produkty, které jsou založeny na přírodních složkách a které pomáhají lidem cítit se lépe.

Historie Swiss Just sahá až do roku 1930, kdy byla založena ve Švýcarsku. Od té doby se tato firma rozrostla do celosvětové sítě s pobočkami ve více než 35 zemích. Swiss Just se těší velké popularitě díky svým vysoce kvalitním produktům a také díky svému inovativnímu obchodnímu modelu, který umožňuje lidem vydělávat peníze tím, že prodávají produkty Swiss Just svým přátelům a rodině.

Swiss Just se zaměřuje na výrobu a prodej produktů pro zdraví a péči o tělo. Mezi její nejoblíbenější produkty patří esenciální oleje, bylinné krémy, doplňky stravy a další produkty, které jsou založeny na přírodních složkách. Tyto produkty pomáhají lidem řešit různé problémy, jako je například stres, nespavost, bolesti nebo různé kožní problémy.

Kultura a komunita Swiss Just je také jedním z důvodů, proč je tato firma tak oblíbená. Swiss Just klade velký důraz na vzdělávání a podporu svých obchodních partnerů, a tak nabízí širokou škálu školení a seminářů, které jim pomáhají v jejich obchodních aktivitách.

Swiss Just je také velmi úspěšná na trhu. V roce 2019 dosáhla globálních prodejů ve výši více než 200 milionů dolarů a její prodejní čísla stále rostou. Swiss Just je také oceněna za svůj přínos k rozvoji komunity a za svůj přístup k životnímu prostředí. Například v roce 2018 získala Swiss Just cenu „Best Social Impact“ za svůj program „Just Helps“, který pomáhá lidem v nouzi po celém světě.

Swiss Just je tedy firmou, která se nejen snaží nabízet kvalitní produkty, ale také se snaží přispět k lepšímu světu. Je to firma, která věří v sílu přírody a v sílu komunity, a to je to, co ji dělá tak unikátní.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *