Talk Fusion

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Talk Fusion je jedinečná multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na poskytování inovativních řešení pro video komunikaci. Tato firma vyrostla z malého start-upu na globálního hráče v odvětví technologií, a to díky svému závazku k vynikajícímu servisu, inovacím a podpoře prodejců.

Začátky Talk Fusion sahají do roku 2007, kdy jej zakladatel a CEO Bob Reina založil s cílem vyřešit problém nemožnosti posílat 10-sekundové video e-mailem přes AOL. Od té doby, Reina a jeho tým vytvořili celou řadu produktů v oblasti videa a webu, včetně Video Email, Video Newsletters, Live Meetings, Video Chat a Sign-up Forms.

Firma Talk Fusion se řídí filozofií, že s pravým nástrojem může kdokoli dosáhnout úspěchu. Cílem je poskytnout nejlepší nástroje a služby, které pomohou lidem proměnit své sny v realitu. Firma se také zaměřuje na to, aby všechny její produkty a služby byly snadno použitelné a přístupné pro všechny, bez ohledu na jejich technické dovednosti.

Talk Fusion je také známa svou firemní kulturou, která podporuje týmovou spolupráci, výkon a nadšení. Její komunita prodejců se skládá z lidí různých věkových skupin, profesí a zkušeností, což vytváří dynamické a podporující prostředí. Společnost také pravidelně pořádá konference a události, kde se její prodejci mohou setkat, vyměnit si nápady a naučit se nové dovednosti.

Talk Fusion je globální společností s přítomností ve více než 140 zemích po celém světě. Její produkty a služby jsou používány nejen jednotlivci a malými podniky, ale také velkými korporacemi. Navzdory rostoucí konkurenci na trhu video komunikace Talk Fusion pokračuje v růstu. Její obrat dosáhl v roce 2019 téměř 100 milionů dolarů, zatímco počet jejích nezávislých prodejců se pohybuje kolem milionu.

Talk Fusion je víceúrovňová marketingová společnost, která se vyvinula v průkopníka v oblasti video komunikace. Její úspěch spočívá v její schopnosti inovovat a poskytovat vysoce kvalitní produkty a služby, které pomáhají lidem komunikovat efektivněji a dosáhnout svých obchodních cílů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *