TianDe

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

TianDe – Firma spojující východní moudrost a moderní technologie

TianDe je mezinárodní společnost působící v oblasti multi-level marketingu, která se specializuje na výrobu a prodej zdravotních a kosmetických výrobků. Firma byla založena v roce 1998 a svými produkty a službami působí ve více než 40 zemích světa. Představuje kombinaci tradičních čínských zdravotních postupů a moderních technologií.

Filozofie a hodnoty společnosti

TianDe spojuje východní filozofii a moderní technologie, aby nabídla produkty, které podporují zdravý životní styl a krásu. Firma se řídí principy tradiční čínské medicíny, které se zaměřují na harmonii těla a mysli. Cílem společnosti je především zlepšení kvality života svých zákazníků.

Co TianDe vyrábí a prodává?

Sortiment společnosti TianDe zahrnuje širokou škálu produktů, od výživových doplňků až po kosmetiku. Produkty jsou vyrobeny z přírodních složek a jsou navrženy tak, aby podporovaly zdraví a pohodu. Mezi nejoblíbenější produkty patří například kosmetika na bázi mořských řas, zdravotní náplasti či bylinné čaje.

Jaké problémy řeší?

Společnost TianDe řeší široké spektrum problémů, od péče o pleť a vlasy, přes podporu trávení, až po posílení Imunitního systému. Výrobky jsou navrženy tak, aby pomohly lidem cítit se lépe a zdravěji.

Kultura a komunita

TianDe je také známá svým silným důrazem na komunitu. Firma vytváří komunitu lidí, kteří se zajímají o zdravý životní styl a hledají přírodní cesty ke zdraví a kráse. Díky specifickému marketingovému modelu se také nabízí možnost příjmu pro ty, kteří se rozhodnou stát se distributory výrobků TianDe.

Výsledky na trhu

TianDe dosahuje pozoruhodné výsledky na globálním trhu. V roce 2020 dosáhl obratu ve výši více než 200 milionů dolarů. Společnost má přes 300 tisíc aktivních distributorů a více než 10 milionů zákazníků po celém světě.

Kde všude působí?

TianDe má síť distributorů ve více než 40 zemích světa, včetně Ruska, Ukrajiny, Kazachstánu, Běloruska, Číny, ale také států Evropské unie. Produkty společnosti jsou k dostání prostřednictvím online obchodu, ale také na speciálních prezentacích a seminářích, které firma pořádá.

TianDe je tak jedinečným spojením východní moudrosti a moderní technologie, které nabízí řešení pro zdraví a krásu. Síla společnosti tkví nejen v kvalitních produktech, ale také v silné komunitě, která se kolem značky vytváří.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *