Tate + Zoey

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Tate + Zoey je inovativní multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na prodej prémiových produktů pro ženský životní styl a design domova. Společnost je na trhu již několik let a je známá svým jedinečným obchodním modelem a odhodláním vytvářet silnou komunitu mezi svými poradci a zákazníky.

Firma Tate + Zoey je založena na klíčových hodnotách autenticity, inkluzivity a inovace. Jejich filozofie je jednoduchá: inspirují ženy, aby vytvářely krásný a smysluplný život prostřednictvím produktů, které mají rády. Společnost věří v podporu a oslavu individuality každé ženy a usiluje o vytvoření pozitivního vlivu ve světě prostřednictvím svých produktů a služeb.

Krásu a účel Tate + Zoey vyjadřují přes své produkty. Nabízejí širokou škálu položek, od dekorací pro domácnost až po módní doplňky a kosmetiku. Každý produkt je navržen tak, aby pomohl zákazníkům vyjádřit jejich osobní styl a zlepšit jejich každodenní život.

Tate + Zoey je také domovem pro silnou komunitu žen, které se podporují, inspirují a učí se jeden od druhého. Společnost nabízí školení a nástroje, které jejich poradcům pomáhají růst jak profesionálně, tak osobně, a vytváří prostředí, které povzbuzuje spolupráci a sdílení nápadů.

Co se týče dosažených obchodních výsledků, Tate + Zoey si vydobyla pevné místo na trhu MLM. Kromě stálého růstu zákaznické základny a prodeje, se může pochlubit i několika oceněními za inovace v oblasti designu a řízení značky.

Tate + Zoey má základnu v USA, ale expanduje i na mezinárodní trhy. Díky svému digitálnímu přístupu k prodeji může své produkty nabízet zákazníkům po celém světě.

Pokud jde o čísla a statistiky, Tate + Zoey prokazuje silný růst a stabilitu. S více než tisíci poradci a desítkami tisíc zákazníků si firma vybudovala silnou přítomnost na trhu a pokračuje v expanzi a inovaci.

Tate + Zoey je společností, která je hrdá na svou komunitu, produkty a hodnoty. Je to firma, která se nebojí jít proti proudu a která je odhodlaná přinášet svým zákazníkům a poradcům kvalitní produkty a služby, které mají smysl. S její vizí vytvářet život plný krásy a smyslu se můžeme těšit na to, co přinese do budoucna.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *