Synergy Worldwide

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Synergy Worldwide je významnou multi-level (MLM) marketingovou společností s hlubokou historií a pevnými hodnotami. Její strategický marketingový model, zaměřený na individuální distributory, umožnil této společnosti rychle se rozšiřovat a dosáhnout celosvětového úspěchu.

Synergy Worldwide byla založena v roce 1999 Danem Higginsem a jeho synem Dallinem. Patří mezi nejúspěšnější a nejrychleji rostoucí MLM společnosti na světě. Její filozofie a hodnoty jsou pevně zakořeněné v koncepci zlepšování života lidí prostřednictvím zdraví a wellness. Společnost byla získána společností Nature’s Sunshine Products, Inc. v roce 2000 a od té doby působí jako dceřiná společnost tohoto globálního gigantu v oboru zdravé výživy.

Synergy Worldwide je známa svými produkty pro zdraví a wellness. Její výrobky zahrnují širokou škálu doplňků stravy, vitamínů a minerálů, proteinových třesů a dalších produktů pro zdravý životní styl. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem dosáhnout optimálního zdraví a vitalitu. Synergy Worldwide také nabízí podnikatelské příležitosti pro ty, kteří chtějí vytvořit vlastní podnikání a dosáhnout finanční svobody.

Firma Synergy Worldwide je hrdá na svou jedinečnou firemní kulturu a komunitu. Je to komunita plná nadšených, vášnivých a odhodlaných distributorů, kteří se neustále učí a podporují se navzájem. Firma podporuje svou komunitu prostřednictvím výukových programů, seminářů, konferencí a jiných událostí, které poskytují distributorům příležitosti k osobnímu a profesnímu růstu.

Synergy Worldwide působí ve více než 28 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Evropy, Austrálie a Asie. Společnost se může pochlubit impozantními výsledky na trhu. Podle nejnovějších zpráv dosáhla společnost v roce 2020 celosvětového obratu přesahujícího 100 milionů dolarů.

Ve své téměř dvacetileté historii se Synergy Worldwide propracovala na přední příčky mezi MLM společnostmi. Její trvalý úspěch je důkazem síly jejích produktů, jejího podnikatelského modelu a jejího závazku vůči distributorům a zákazníkům. Synergy Worldwide je skvělým příkladem toho, jak může být MLM společnost úspěšná, když je založena na pevných hodnotách a když se zaměřuje na zlepšování života lidí.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *