Team Beachbody™

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Team Beachbody™ je multi-level marketingová firma, která se specializuje na fitness, výživu a úspěch svých členů. Založena byla v roce 1998 Jonem Congdonem a Carlem Daikelerem, jejímž hlavním posláním bylo inspirovat lidi k tomu, aby žili zdravější a plnější život. V průběhu své existence se Team Beachbody™ rozrostla do celosvětové komunity, která působí v několika zemích po celém světě.

Filozofie Team Beachbody™ je založena na přesvědčení, že cesta k úspěchu zahrnuje tři klíčové komponenty: fitness, výživa a peer podpora. Firma nabízí širokou škálu fitness programů, které jsou vhodné pro lidi různých věkových kategorií a úrovní fyzické kondice. K tomu poskytuje výživové plány a doplňky stravy, které pomáhají lidem dosáhnout a udržet si své cíle v oblasti zdraví a fitness.

Team Beachbody™ také nabízí možnost členství, které zahrnuje přístup k jejich online fitness a výživové programy, doplňky stravy a podporu komunity. Členové mohou získat certifikaci jako tzv. „Beachbody Coaches“, kteří pak pomáhají ostatním členům dosáhnout jejich cílů v oblasti fitness a zdraví.

Firma se může pochlubit silnou komunitou, která je založena na podpoře a povzbuzování ostatních. Členové se mohou zapojit do různých online skupin a fóra, kde mohou sdílet své cesty, úspěchy a výzvy v oblasti zdraví a fitness. Kultura společnosti je založena na hodnotách jako jsou týmová práce, integrace a respekt.

Team Beachbody™ působí ve Spojených státech, Kanadě, Velké Británii a Francii. V roce 2019 dosáhla společnost obratu přes 1 miliardu dolarů a v roce 2020 se počet jejích členů vyšplhal na více než 2 miliony.

Firma je také aktivně sociálně odpovědná a prostřednictvím své nadace Beachbody Foundation podporuje řadu neziskových organizací zaměřených na zlepšování životních podmínek a zdraví dětí a rodin.

Výsledky na trhu ukazují, že Team Beachbody™ je silným hráčem v oblasti fitness a zdraví. Její úspěch je důkazem toho, jak může být efektivní kombinace fitness, výživy a podpory komunity při pomoci lidem dosáhnout svých cílů v oblasti zdraví a fitness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *