Team Legacy

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Team Legacy: Světový lídr v multi-level marketingu

Vítejte v úchvatné říši společnosti Team Legacy, jedné z vedoucích multi-level marketingových (MLM) firem na světě. Věnovaná nejen kvalitním produktům, ale také rozvoji dovedností a životního stylu jejích členů, Team Legacy je symbolem úspěchu a inovace v MLM odvětví.

Historie a filozofie

Založená v roce 1985, společnost Team Legacy je od svých začátků neustále na předních pozicích MLM odvětví. S více než 35 lety zkušeností, tato společnost se zavázala proměnit svět MLM tím, že nabídne mistrovský přístup k obchodování a vytvoří vstřícné prostředí pro své členy.

Team Legacy se řídí filozofií pozitivní změny, rozvoje a nekonečného učení. Věří, že úspěch je dosažen skrze vytváření silných vztahů, kultivaci talentu a poskytování mimořádných produktů a služeb.

Produkty a služby

Společnost Team Legacy je známá svou širokou škálou kvalitních produktů a služeb. Od zdravotních a wellness produktů přes kosmetiku až po technologické inovace, Team Legacy je zaměřená na poskytování hodnoty svým zákazníkům a členům sítě.

Tyto produkty nejen zvyšují kvalitu života jejich zákazníků, ale také nabízejí příležitosti pro členy sítě vydělat peníze prostřednictvím prodeje a budování své vlastní distribuční sítě.

Kultura a komunita

Kultura Team Legacy je založená na vzájemné podpoře, respektu a uznání. Firma věří, že každý jednotlivec má potenciál ke růstu a úspěchu. Vytváří tedy prostředí, které podporuje osobní a profesní rozvoj.

Komunita Team Legacy je skutečně globální. S pobočkami ve více než 30 zemích po celém světě, firma vytváří mezinárodní sítě, které poskytují nejen obchodní příležitosti, ale také vzácné příležitosti k cestování a rozšiřování obzorů.

Výsledky na trhu

Během svého působení na trhu, Team Legacy dosáhla řady úspěchů. S více než 1 milionem aktivních členů a ročním obratem přesahujícím 2 miliardy dolarů, společnost je skutečným gigantem v MLM odvětví.

Tyto čísla však nejsou jediným ukazatelem úspěchu Team Legacy. S tisíci úspěšných příběhů členů, kteří dosáhli finanční svobody, profesního růstu a osobního rozvoje, firma pokračuje v poslání, které si stanovila na začátku – být víc než jen obchod, být komunitou, která mění životy.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *