TLC (Total Life Changes)

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Total Life Changes (TLC) je přední celosvětová multi-level marketingová společnost, která se specializuje na výrobu a prodej různých zdravotních a wellness produktů. Společnost, která je na trhu již více než dvě dekády, se pyšní filozofií změny životů lidí k lepšímu.

TLC, založená v roce 1999 Jackem Fallonem, je zasazena v hlubokých hodnotách poskytování přírodních a vysoce kvalitních zdravotních produktů, které pomáhají lidem dosáhnout celkového zlepšení svého života. Společnost věří v silu přírodních ingrediencí a jejich schopnost pomoci lidem dosáhnout jejich osobních cílů v oblasti zdraví a wellness.

Činnost TLC se točí kolem výroby a prodeje široké škály produktů, včetně čajů na hubnutí, doplňků stravy, esenciálních olejů, kosmetiky a dalších produktů pro péči o tělo. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby řešily různé problémy, kterým lidé čelí, ať už jde o hubnutí, detoxikaci, zlepšení zdraví pokožky nebo posílení imunity.

TLC má silnou a dynamickou firemní kulturu, která je založená na hodnotách zdraví, wellness a poskytování příležitostí pro lepší život. Firma podporuje své nezávislé distributory a dává jim prostor k růstu a rozvoji. Velký důraz je kladen na vzdělávání a podporu distributorů, aby mohli dosáhnout svých osobních a obchodních cílů.

Společnost je globální, působí ve více než 150 zemích a má tisíce nezávislých distributorů po celém světě. Její globální přítomnost je důkazem síly a úspěchu jejích produktů a obchodního modelu.

Co se týče výsledků na trhu, TLC má za sebou řadu úspěchů. Společnost vykázala konstantní růst a v roce 2018 dosáhla tržeb přes 100 milionů dolarů. Její úspěch na trhu významně přispívá k její reputaci jako jedné z předních společností v oblasti zdraví a wellness.

V souhrnu, Total Life Changes je firemní gigant, který se zaměřuje na poskytování vysoce kvalitních zdravotních a wellness produktů. Její silná firemní kultura, globální přítomnost a úspěch na trhu činí tuto společnost jedním z hlavních hráčů v multi-level marketingovém průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *