Tiens

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Tiens Group je celosvětová multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na výrobu a prodej zdravotnických, kosmetických a domácích výrobků. Společnost byla založena v roce 1995 v Číně a od té doby se rozrostla do více než 190 zemí po celém světě.

Hlavní filozofií a hodnotou firmy Tiens je „přispívat ke zdraví lidstva“. Její cíl je nejen poskytnout vysoce kvalitní výrobky, ale také vytvářet příležitosti pro lidi, aby se stali finančně nezávislými prostřednictvím jejího MLM obchodního modelu.

Tiens se snaží poskytnout svým zákazníkům širokou škálu produktů, které podporují zdravý životní styl. Mezi její nejoblíbenější produkty patří doplňky stravy, kosmetické výrobky a domácí spotřebiče, jako jsou masážní zařízení. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily řadu zdravotních problémů, jako jsou problémy s trávením, stres, únava a mnoho dalších.

Společnost Tiens je známá svou silnou firemní kulturou a komunitou. Poskytuje svým členům školení a podporu, která jim pomáhá dosáhnout svých obchodních cílů. Navíc se Tiens pravidelně účastní a organizuje různé komunitní akce, jako jsou charitativní akce a vzdělávací semináře, které posilují vztahy mezi členy a podporují jejich osobní a profesní růst.

Tiens Group má impozantní výsledky na trhu. Konkrétně má více než 40 tisíc zaměstnanců, 110 poboček na celém světě a více než 30 milionů členů. Firma má také impozantní finanční výsledky, s ročními tržbami přesahujícími 1,5 miliardy dolarů.

Je důležité zmínit, že i přes svůj úspěch čelí Tiens Group také několika kontroverzím. Někteří kritici tvrdí, že jeho MLM obchodní model je podobný pyramidové schématu, ačkoli společnost toto tvrzení opakovaně popírá. Navíc některé země, jako je například Indie, zakázaly činnost firmy z důvodu porušení předpisů o přímém prodeji.

Nicméně i přes tyto výzvy Tiens Group pokračuje ve své misi poskytovat vysoce kvalitní produkty a vytvářet příležitosti pro lidi po celém světě. Její silná firemní kultura, široká škála produktů a početné příležitosti pro zisk činí společnost Tiens jedním z hlavních hráčů v MLM průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *