Truvy

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Truvy: Jasná vizionářská cesta k wellness a prosperitě

Truvy, dříve známá pod názvem TruVision Health, je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na zdravotnické a nutriční produkty. Založená v roce 2014 v Utahu v USA, se Truvy rychle vypracovala na jedné z nejznámějších značek v průmyslu wellness a zdraví.

Truvy vyzdvihuje hodnoty přátelství, integritu, rodinnou atmosféru a zdravý životní styl, a tyto hodnoty jsou do značné míry vidět v jejich produktech a v korporátní kultuře. Základní filozofií společnosti je podpora jednotlivců na jejich cestě k dosažení lepšího zdraví a celkového blaha.

Produkty, které Truvy nabízí, jsou široké spektrum. Pohybují se od doplňků stravy, přes produkty pro kontrolu hmotnosti, až po řadu přípravků pro péči o pleť a tělo. Všechny produkty jsou navrženy tak, aby podporovaly zdravý životní styl a pomáhaly lidem cítit se lépe a vypadat lépe.

Truvy se také vyznačuje silnou komunitní kulturou. Její distributoři, známí jako „partneři“, jsou součástí těsně propojené sítě lidí, kteří se navzájem podporují a motivují. Společnost nabízí řadu zdrojů a nástrojů pro vzdělávání a podporu svých partnerů, což jim pomáhá uspět v jejich obchodních aktivitách.

Navíc, Truvy je opravdu globální společnost. Její produkty jsou dostupné v mnoha zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie a mnoha zemí Evropy a Asie. Společnost také má ambiciózní plány na další globální expanzi.

Po obchodní stránce se Truvy těší stálému růstu. V roce 2018 dosáhla společnost obratu ve výši více než 60 milionů dolarů, což bylo značné zlepšení oproti předchozím letům. To je důkazem toho, že její produkty a obchodní model nacházejí odezvu u široké veřejnosti.

Výsledky Truvy však nejsou jen v oblasti financí. Firma je také hrdá na to, že pomáhá lidem dosáhnout svých cílů v oblasti zdraví a wellness. Mnoho jejich zákazníků a partnerů sdílí své úspěšné příběhy o tom, jak produkty Truvy změnily jejich životy k lepšímu.

Celkově vzato, Truvy je společnost, která se zaměřuje na zlepšování životů lidí jak z hlediska zdraví, tak z hlediska prosperity. Její produkty, hodnoty a obchodní model jí umožňují vytvářet pozitivní dopad na životy mnoha lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *